Sota Kalkylesystem Horeca
Sota Kalkylesystem Horeca

Nytt kalkyle- og varetellingsprogram tilpasset horecamarkedet

Sota Catering System er et nytt kalkyle- og varetellingsprogram tilpasset horecamarkedet. Produktet er utviklet i samarbeid med Nobel Catering AS.

Publisert

Sota Catering System er et nytt kalkyle- og varetellingsprogram tilpasset horecamarkedet.

– Systemet inneholder vareregister med blant annet leverandører, varegrupper, pakning, mengde og enhetspriser. Det har en avansert kalkylemotor for å generere artikler/retter med ingredienser hentet fra vareregisteret samt beregning av dekningsbidrag og netto utpriser, opplyser administrerende direktør i Sota Data AS, Harald Habberstad, og utdyper:

– SCS inneholder også en utvidet priskalkyle hvor man kan beregne prisen på x antall porsjoner av en artikkel/rett samt dekningsgrad og netto utpriser.

Med Nobel Catering

Det nye kalkyle- og varetellingsprogrammet gir deg også muligheten til å generere varetellingslister og foreta varetelling for en gitt periode inkludert delsummer for varegrupper og leverandører

– Dette produktet er utviklet vi i samarbeid med Nobel Catering AS, men det er Sota Data AS som har alle rettigheter og som selger programmet, melder Habberstad.

Evalueringsversjon

Selskapet har det siste året kommet med flere oppgraderinger av sine planleggingsverktøy og kalkuleringsprogram for bedrifter og tilretteleggere.

En full evalueringsversjon (virker i 7 dager) kan lastes ned fra Sota Datsas hjemmeside.

Les mer på Sota Datas hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS