Ling Ling by Hakkasan er én av restaurantene som er med på restaurantfestivalen i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Restaurantfestival i Oslo

Fra tirsdag 5. februar til søndag 24. februar kan matelskere slå seg løs på noen av Oslos beste restauranter. Restaurantfestivalen i Oslo er et årlig arrangement, organisert av Bookatable by Michelin.

Publisert
Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

Under Restaurantfestivalen byr restaurantene på to-retters meny til enten 250 eller 350 kroner. Blant de deltakende restauranter nevner vi Tjuvholmen Sjømagasin, Bar Vulkan, Restaurant Eik, Brasserie Hansken, Xich Lo, Restaurant Fjord, Ling Ling Hakkasan, Festningen Restaurant, Ekebergrestauranten, Sorgenfri og Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Her kan du se alle restaurantene som skal delta på restaurantfestivalen.

For femte gang

Restaurantfestivalen blir i år arrangert for femte gang, og gir matglade gjester mulighet til å nyte to-retters gourmetmat fra luksusrestauranter.

Bookatable er Europas største nettsted for restaurantbookinger. Festivalen, som varer i ca tre uker, er et populært arrangement hvor tusenvis av matglade gjester kan bestille en to-retters meny på byens beste restauranter uten å tømme lommeboken.

Brasserie Hansken er med på restaurantfestivalen i Oslo. (Foto: Morten Holt)

– Restaurantfestivalen gir alle matelskere mulighet til å prøve forskjellig mat fra ulike restauranter, finne inspirasjon og kanskje til og med få en ny favoritt. Her kan man samle venner og familie, og spise fantastisk mat til en veldig god pris, sier Åsa Murphy hos Bookatable.

250 eller 350 kroner

Under Restaurantfestivalen byr restaurantene på to-retters meny til enten 250 eller 350 kroner. Menyene kan bookes via www.bookatable.no som med deres prisbelønte teknologi gjør det enklere for restaurantene å fylle bordene og administrere bestillinger.

Mer enn 2,5 millioner matgjester booker månedlig gjennom Bookatable, og nå er bookingen til årets Restaurantfestival i Oslo åpnet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Bookatable

Bookatable by Michelin er blant Europas ledende nettsteder for restaurantbookinger, med 20 000 kunder i mer enn 39 land.

Hovedkontoret ligger i London, med lokale kontorer i Stockholm og Oslo.

På Bookatable får gjester mulighet til å oppdage, bli inspirert og enkelt bestille restaurantopplevelser via app og hjemmeside, enten på mobil eller data.

Les mer på Bookatable.no.

 

 

Powered by Labrador CMS