Bocuse dor Ørjan 2014 Hovedrett sei Foto Impuls1

Dette serverte Ørjan Johannessen

Ørjan Johannessen serverte «Sei Skagerak østers og blåskjell» og «Gris Sunday Roast» i Bocuse d’Or Europe 2014.

Publisert

Her er rettene Norges Bocuse d’Or-deltaker presenterte for juryen i dag.

Fiskerett

Sei Skagerak østers og blåskjell

* Bakt seifilet med røykt aroma og fenikkel-skorpe. (Foto: Impuls)

* Østers og blåskjell med persille og bakte løk. (Foto: Impuls)

* Asparges i kombinasjon med eggeplommer og mandler. (Foto: Impuls)

* Agurk, eple og pepperrot. (Foto: Impuls)

* Artiskokker og tomat. (Foto: Impuls)

* Emulsjon på nøttesmør

* Varm blåskjellbuljong

Kjøttrett

Gris Sunday Roast med blodpølse

* Glasert griselår med salt knoke, svarte trøfler og rotgrønnsaker. (Foto: Impuls)

* Grov pølse med byggryn, blod og krydder. (Foto: Impuls)

* Sprø jordskokk. (Foto: Impuls)

* Løk i flere varianter. (Foto: Impuls)

* Potet, rødbet og syltet gresskar. (Foto: Impuls)

* Svinesjy

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS