Bocuse dor Ørjan 2014 Hovedrett sei Foto Impuls1
Bocuse dor Ørjan 2014 Hovedrett sei Foto Impuls1

Dette serverte Ørjan Johannessen

Ørjan Johannessen serverte «Sei Skagerak østers og blåskjell» og «Gris Sunday Roast» i Bocuse d’Or Europe 2014.

Publisert

Her er rettene Norges Bocuse d’Or-deltaker presenterte for juryen i dag.

Fiskerett

Sei Skagerak østers og blåskjell

* Bakt seifilet med røykt aroma og fenikkel-skorpe. (Foto: Impuls)

* Østers og blåskjell med persille og bakte løk. (Foto: Impuls)

* Asparges i kombinasjon med eggeplommer og mandler. (Foto: Impuls)

* Agurk, eple og pepperrot. (Foto: Impuls)

* Artiskokker og tomat. (Foto: Impuls)

* Emulsjon på nøttesmør

* Varm blåskjellbuljong

Kjøttrett

Gris Sunday Roast med blodpølse

* Glasert griselår med salt knoke, svarte trøfler og rotgrønnsaker. (Foto: Impuls)

* Grov pølse med byggryn, blod og krydder. (Foto: Impuls)

* Sprø jordskokk. (Foto: Impuls)

* Løk i flere varianter. (Foto: Impuls)

* Potet, rødbet og syltet gresskar. (Foto: Impuls)

* Svinesjy