Paul Bocuse hedres med stor middag i Lyon tirsdag 29. januar. Her sammen med Eyvind Hellstrøm og Harald Osa under Bocuse d'Or Europe i Stavanger. (Foto: Morten Holt)

Paul Bocuse hedres med gallamiddag

Det er nå et drøyt år siden Paul Bocuse gikk bort. I forbindelse med årets utgave av Bocuse d’Or hedres og minnes den franske stjernekokken med en stor middag i Lyon.

Publisert

Mer enn 320 gjester, deriblant over 200 kokker fra hele verden, har meldt sin ankomst til «Diner des Grands Chefs du Monde» på Abbaye de Collonges au Mont d'Or.

Middagen arrangeres på kvelden tirsdag 29. januar, for øvrig samme dag som Norges deltaker Christian A. Pettersen konkurrerer.

De 200 kokkene har over 250 Michelin-stjerner å skilte med.

Dette er noen av kokkene som skal være med å hedre Paul Bocuse tirsdag kveld: Yannick Alleno (Frankrike), Christophe Bacquié (Frankrike), Georges Blanc (Frankrike), Daniel Boulud (USA), Enrico Cripa (Italia), Alain Ducasse (Frankrike), Philippe Etchebest (Frankrike), Eric Frechon (Frankrike), Guillaume Gomez (Frankrike), Gilles Goujon (Frankrike), Michel Guerard (Frankrike), Noriyuki Hamada (Japan), Thomas Keller (USA), Bruno Menard (Singapore), Tom Milligan (Australia), Gérald Passedat (Frankrike), Riccardo Planco (Italia), Michel Roth (Sveits), Michel Sarrant (Frankrike), Stefan Stiller (Kina) og Marc Veyrat (Frankrike).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS