Gunnar Hvarnes fisk
Gunnar Hvarnes fisk

Nå gjelder det

Gunnar Hvarnes er nå i sving for Norge i Lyon.

Publisert

BOCUSE D`OR STREAMES DIREKTE HERFRA

" Gunnar Hvarnes sitt Fiskefat og kjøttfat ble presentert på konkurransearenaen hhv klokka 15.20 og 15.55, til jubel og sauebjelle-kim fra det norske publikummet.Vinneren blir offentliggjort rundt klokka 20.00 i dag.

SLIK SER RETTENE UT:

FISKEFATET: Skotsk Breiflabb “Oceans 2011”

Breiflabbhale med sprø aromatisk skorpe Sjøkrepsmousseline Krabberagu Blomkålkrem med kaviarEmulsjon med sitron og ingefær og sjøkrepssjy

KJØTTFATET: Skotsk Lam “Vitology 2011”

Lammesadel med persille og sennep Lammepølse og nyrer Vintergrønnsaker, grønn erteemulsjon Sopp- og trøffelterteRagu for gourmeter og lammesjy

Gunnar har vært på arenaen siden klokka 07.00 i dag. Han var ivrig på å komme i gang, men fikk ikke lov til å starte opp i sitt kjøkken nummer 12 før klokka 10.20. Da hadde 11 land allerede kommet i gang fra klokka 08.30, med ti minutters mellomrom.

Dette skjer i dag:

0430 Team Hvarnes møtes på kjøkkenet på Radisson Bleu. Bilen pakkes med det siste og pappa Hvarnes og Andreas Myhrvold reiser ut til messen.

0630 Gunnar, Filip og Harald følger Bocuse d’Or bussen ut til messen.

0830 Første kjøkken starter på konkurransearenaen. I dag konkurrerer Sverige, Uruguay, Danmark, Canada, Tyskland, Sveits, England, USA, Italia, Malaysia, Spania og NORGE. Hvert land starter med 10 minutters mellomrom.

0930 Offisiell Norsk delegasjon ankommer messen for omvisning.

1020 Gunnar Hvarnes for lov til å starte på sitt kjøkken

1300 Dommerne kommer inn på konkurransearenaen

1330 Første fiskefatet presenters på konkurransearenaen – og hvert tiende minutt

1400Delice Nettverket på NCE Standen – vertskap v/Bjørg Tysdahl Moe, Stavanger Kommune. Smakebiter fra Gastronomisk Institutt

1405 Første kjøttfat presenters på konkurransearenaen – og hvert tiende minutt

1500 ”Konkurranse-studio” med overføring fra konkurransen starter på NCE Culinology standen.

1520 Gunnar fiskefatet presenters på konkurransearenaen

1555 Gunnars kjøttfat presenters på konkurransearenaen

1630 Gunnar møtes pressen på NCE Culinology standen

1745-2000 Premieseremoni på konkurranseområdet

2030 Offisiell Gala middag for Team Hvarnes og 24 deltagende land.

2130 Norsk Fest med nær 400 nordmenn i Lyon sentrum – Team Hvarnes kommer hit så snart pliktmiddagen er gjennomført – ca 2400.