Marine Harvest signature
Marine Harvest signature

Leverer laks til Bocuse d`Or Europe

Marine Harvest blir partner til Bocuse d'Or Europa, og skal levere laks til konkurransens 20 deltakere.  

Publisert

Onsdag 12. mars 2008 signert Marine Harvest samarbeidsavtale med Bocuse d'Or Europa 2008.

Det internasjonale konsernet som blant annet har produksjonsanlegg på Hjelmeland utenfor Stavanger går inn som partner til konkurransen og får blant annet ansvaret for å levere laks både til treningen og under selve konkurransen til de 20 konkurrerende kokkene.

- Vi har i mange år vært knyttet til Bocuse d'Or konkurransen i Lyon gjennom de norske kandidatene. Vi har spesielt støttet opp om våre lokale kandidater i 2003 (Charles Tjessem) og i 2007 (Sven Erik Renaa), sier Andreas Kvame, Sales & Supply Chain Manager Director.

Profilere laks

- Nå har det første Europamesterskapet skal arrangeres og det er her i Stavanger ønsker vi å bidra til gjennomføringen av arrangementet og ser på dette som en unik mulighet både for Norge generelt også som bedrift spesielt i forhold til profilering.

- Vi i Marine Harvest er veldig stolte av å være med å levere norsk laks til dette kokkekunst mesterskapet. Det er viktig for oss som produsent av laks å profilere denne sunne, gode maten, både til verdens dyktigste kokker, våre kunder og våre ansatte, sier han videre.

Ledende sjømatselskap

Marine Harvest er verdens ledende sjømatselskap. Konsernet tilbyr et bredt spekter av sjømatprodukter til kunder i mer enn 70 land og produserer en tredjedel av verdens oppdrettslaks.

Selskapet har virksomhet i 20 land. Marine Harvest er notert på Oslo Børs og har mer enn 20000 aksjonærer. Hovedkontoret er i Oslo.