Geir Skeie Lyon1
Geir Skeie Lyon1

Kontrollert Skeie klar til dyst

En uke i Lyon har gjort godt for Geir Skeie. - Jeg har hatt god tid til å forberede meg før konkurransen, og føler at jeg har fått den roen jeg trenger og tid til å slappe av før jeg skal i aksjon i morgen tidlig, sier Geir Skeie.

Publisert

I morgen tidlig klokka 08.50 skal han og assistent/commis Adrian Løvvold i ilden i Bocuse d'Or.

Tirsdag holdt Skeie seg borte fra konkurransearenaen. Han kom til arenaen på litt utpå ettermiddagen, da de 12 første konkurrentene var ferdig med sin jobb.

Da skulle det tas et fellesbilde av alle deltakerne i konkurransen.

En god gjennomkjøring

- Alt har fungert veldig bra, og jeg føler at alt er i rute. Det har ikke vært noe stress, jeg har hatt god tid og også fått slappet godt av. Jeg har også hatt en skikkelig gjennomkjøring i traileren, forteller 28-åringen til horecanytt.no.

Første rett serveres 13.50

I morgen tidlig starter han først av de 12 siste konkurrentene i Bocuse d'Or 2009. Han skal servere fiskeretten for juryen klokka 13.50, mens kjøttretten skal være klar for bedømming klokka 14.25.

Drøye tre timer senere får han den endelige dommen. Premieutdelingen finner nemlig sted klokka 18 onsdag kveld.