Bronse til Gunnarf Hvarnes og commis Filip A. Bendi i Bocuse d'Or 2011.

Danmark tok gullet

Og Gunnar Hvarnes fikk tredjeplass i Bocuse d`Or idag.

Publisert

Det ble en helskandinavisk pall i Bocuse d`Or 2011:

GULL: Danmark

SØLV: Sverige

BRONSE: Norge

Det ble deijligt å være dansk i Lyon i dag.

Gunnar Hvarnes sin meny så slik ut:

FISKEFATET: Skotsk Breiflabb “Oceans 2011”

Breiflabbhale med sprø aromatisk skorpe Sjøkrepsmousseline Krabberagu Blomkålkrem med kaviarEmulsjon med sitron og ingefær og sjøkrepssjy

KJØTTFATET: Skotsk Lam “Vitology 2011”

Lammesadel med persille og sennep Lammepølse og nyrer Vintergrønnsaker, grønn erteemulsjon Sopp- og trøffelterte Ragu for gourmeter og lammesjy

Powered by Labrador CMS