SalatpåpoteteggerterogrekerBocuse2012
SalatpåpoteteggerterogrekerBocuse2012

Dette serverer Ørjan Johannessen i dag

Dette serverer Ørjan Johannessen juryen i Bocuse d’Or Europe 2012 i dag. Se de forskjellige rettene her.

Publisert

Ørjan Johannessen tror at han og Norge kommer til å overraske juryen i dag.

– Det er forholdsvis høy showfaktor. Vi skal overraske, med både design og uttrykk. Men smakene skal dommerne kjenne igjen, sier Ørjan Johannessen.

Fiskeretten

Sjøtunge "AUSTEVOLL"

Posjert sjøtunge med reker, sitron og kaviar

Posjert sjøtunge med reker, sitron og kaviar. (Foto: Impuls)

Artiskokk, trøffel og aromater

Artiskokk, trøffel og aromater. (Foto: Impuls)

Gulrot, gulrot, gulrot

Gulrot - servert på Johannessen-vis. (Foto: Impuls)

Salat på potet, egg erter og reker

Salat på potet, egg erter og reker, slik Ørjan Johannessen serverer det i Brüssel i dag. (Foto: Impuls)

Artiskokk emulsjon

Kjøttretten

Kylling Label Rouge "SMAK"

Glasert kylling med trøffel, sultan og løk

Glasert kylling med trøffel, sultan og løk. (Foto: Impuls)

Kyllinglår Rotisseur

Selleri, eple og foie gras

Selleri, eple og foie gras. (Foto: Impuls)

Jordskokk og rødbet

Jordskokk og rødbet. (Foto: Impuls)

Potet, trøffel og egg

Potet, trøffel og egg. (Foto: Impuls)

Kyllingsjy

Trøffelkrem

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"