Hotel Bakeriet i Trondhem blir et Best Western-hotell fra 1. januar 2018. (Foto: Hotellet)

Hotel Bakeriet inn i Best Western

Det tidligere Clarion Collection-hotellet Hotel Bakeriet i Trondheim går inn i Best Western Hotels & Resorts fra 1. januar 2018, og blir det tredje Best Western-hotellet i Trondheim-området.

Publisert

Hotellet blir et Best Western Plus-hotell.

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, sier Norge-sjef for Best Western, Hege Ramm. (Foto: Morten Holt)

Historisk hotell

Det er historisk sus over hotellet, som tidligere har hatt lang bakgrunn som bakeri. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og den dag i dag opplever gjestene et unikt miljø med utstillinger og interiører fra hotellets rike historie. Hotellet har 109 hyggelige gjesterom, to konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

Hotel Bakeriet går fra Nordic Choice Hotels (Clarion Collection) til Best Western. (Foto: Hotellet)

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts med sin personlighet og unike historie å fortelle. Hotellet er meget attraktivt både for forretningsreisende og turister, uttaler Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge.

Familieeid

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv som en del av Best Western-familien. Vi gleder oss til å implementere konseptene som ligger i Best Western Plus, og også sette i gang med en utvikling av hotellet slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell midt i den historiske delen av Trondheim sentrum, sier eier av Hotel Bakeriet, Francis Hay, i en pressemelding.

Hotel Bakeriet ligger sentralt i Trondheim sentrum, i gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS