Foto: Fursetgruppen
Foto: Fursetgruppen

Åpner Vinkjelleren på Grand Café

I dag, torsdag 3. september, åpner Grand Cafés Vinbar & Vinkjeller.

Publisert
Ole Strangstadstuen Berg er vinsjef i Vinkjelleren på Grand Café. (Foto: Fursetgruppen)
Ole Strangstadstuen Berg er vinsjef i Vinkjelleren på Grand Café. (Foto: Fursetgruppen)

SGrand Cafes sjefssommelier, Ole Strangstadstuen Berg, står klar i Grand Cafés Vinbar & Vinkjeller for å ta imot alle vinglade gjester.

1500 ulike viner

Med over 17 000 flasker og mer enn 1500 ulike viner, har Grand Café en av de mest rikholdige vinkjellerne i hovedstaden.

Hver uke har vinkjelleren søkelys på ulike vinområder. Her kan du lære mer om både kjente og ukjente vinproduserende områder i verden, og smake viner fra området på glass.

Sassicaia

Denne uken får du blant annet muligheten til å smake noen av de beste årgangene til Sassicaia, 2008, 2009 og 2013 på glass.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca