Jørgen Dons er en av fem nominerte til Beste bartender. Han er også nominert i kategorien Beste forbedrer av barindustrien. Baren Raus er også blant de nominerte i kategorien Beste signaturcocktail (Claro Colada), Beste cocktail-bar og Beste cocktail-meny. (Foto: Arkiv)

De nominerte til Bartenders Choice Awards 2020

Dette er de nominerte de fem kategoriene i Bartenders Choice Awards 2020. Det er Trondheim og Oslo som har flest nominasjoner. Jørgen Dons og Raus er sågar nominert i alle kategoriene.

Publisert

Bartenders Choice Awards er den mest prestisjefylte prisen for den nordiske bar- og restaurantbransjen kåret av mer enn 360 fagpersoner i bransjen.

Kåringen skjer i alle nordiske land. Under kan du se de norske nominerte.

Beste Cocktail-bar

Bettola, Oslo

Himkok, Oslo

Pier 42, Oslo

Raus, Trondheim

Svanen, Oslo

Les også: Himkok kåret til den 30. beste baren i verden - og best i Norden

Beste bartender

Alyssa Heidt

Jørgen Dons

Odd Strandbakken

Slavomir Kytka

Tomas Ricciardi

Beste cocktail-meny

Bettola, Oslo

Britannia Bar, Trondheim

Himkok, Oslo

Raus, Trondheim

Svanen, Oslo

Beste signatur-cocktail

Birch

Claro Colada

Green Gold

Gull i munn

Journey

Kategori «Forbedrer av barindustrien»

Chris Grøtvedt

James Greig

Jørgen Dons

Lydia Moore

Yunuz Yildiz

Nominert i alle fem kategoriene

Jørgen Dons og Raus er for øvrig nominert i alle kategorier.

Les mer om Raus på Enrausbar.no.

Britannia Bar med to nominasjoner

«Gratulerer til Britannia Bar og Executive Head Bartender Øyvind Lindgjerdet og hans team med nominasjonene for beste cocktailmeny og beste signaturcocktail (Journey) i prestisjefylte Bartender's Choice Awards i Norden, der bransjen i de nordiske landene selv nominerer og er jury. Vi gratulerer også våre gode kolleger på RAUS og Jørgen Dons med sine nominasjoner», skriver Britannia Hotel på sin Facebook-side

– Jeg er veldig glad for denne anerkjennelsen, det betyr mye. Cocktail-menyen vår er veldig konseptuell, og alle drinkene er basert rundt lokalhistorie. Vi forteller historier fra Trondheim over de siste århundrene, og vi bygger hver cocktail ut fra hva som ville ha vært tilgjengelig av råvarer, teknikker og produkter i historienes regioner og årstall, sier Lindgjerdet til Adressa.no.

Gjør en fantastisk jobb hver dag

– Besøksnæringen lider for tiden på grunn av pandemiens store press og de politiske begrensningene som er satt på grunn av den. Vi vil imidlertid fortsette å feire og fremheve de mange fremtredende barene og bartenderne som gjør en fantastisk jobb hver dag, sier medstifter av Bartenders 'Choice Awards, Joel Katzenstein.

Alle vinnere blir kunngjort 6. desember.

Les mer på Bartenderschoiceawards.se

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS