
Bama Storkjøkken signerte ny avtale med NKL
Bama Storkjøkken fortsetter som hovedpartner og leverandør for kokkelandslagene.
Norske Kokkers Landsforening (NKL) rommer mye, men de er kanskje mest kjent for de norske kokkelandslagene.
De teller nå tre lag, junior, senior samt «Community catering». «Community catering» er konkurransebegrep som dekker personalrestauranter, kantiner, institusjonskjøkken og catering
Fire nye år
Bama Storkjøkken har nå skrevet en avtale for fire nye år i manesjen – blant verdens beste kokkelandslag.
Avtalen innebærer at Bama Storkjøkken skal levere frukt, grønt, fersk sjømat og vilt til De Norske Kokkelandslagenes treningssamlinger og konkurranser.
– Vi har samarbeidet med NKL i en årrekke, og de er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Det er svært gledelig at vi nå går for fire nye år, sier administrerende direktør i Bama Storkjøkken, Bent Andersen.
Samarbeidet med NKL gjør at Bama storkjøkken kan benytte noen av landets beste kokker både til produktutvikling og i ulike konsepter ut mot markedet.
I verdenstoppen
Norge er virkelig i verdenstoppen. Kokkelandslaget senior er regjerende olympiske mestere, mens juniorkokkelandslaget tok sølv i siste kokke-OL, som ble arrangert i Stuttgart i februar i år.
De siste seks årene har både juniorer og seniorer trent på Bamas landslagskjøkken ved Nyland Syd.
Oppgradering på gang
For å sikre optimale treningsfasiliteter frem mot store mesterskap, Culinary World Cup i 2022 og IKA Culinary Olympics, er det flere betydningsfulle oppgraderinger på gang på Bama landslagskjøkken.
– Her er NKL involvert, og bidrar med sin kunnskap og erfaring. NKL er glade for at Bama vil bidra til stabilitet, langsiktighet og kvalitet, som skal danne grunnlag for nye toppresultater. Avtalen skal også bidra til å øke rekrutteringen til kokkefaget og skape interesse for håndverket og dets verdiskapning, understreker president i NKL, Kim-Håvard Larsen.
Pressemelding