IntoLife med gründer Will Nicholson er norgesvinner i Local Eat Award 2016. (Foto: Morten Holt)
IntoLife med gründer Will Nicholson er norgesvinner i Local Eat Award 2016. (Foto: Morten Holt)

IntoLife er Norge-vinner i Local Eat Award

Juryen i Local EAT Award har kåret bærumsbedriften IntoLife med gründer Will Nicholson i spissen til Norges beste mat- og miljøentreprenør.

Publisert

IntoLife har laget en kalkulator som beregner miljøavtrykket til ulike typer mat. Kalkulatoren er beregnet på bruk i restauranter og storkjøkken og gjør det enkelt å finne ut hvordan man kan minske miljøavtrykket, redusere matavfall med opp mot halvparten, og forbedre lønnsomheten gjennom tilpasning av menyen.

Her kan du lese hva magasinet Horeca/Horecanytt.no skrev om IntoLife våren 2015

Will Nicholson står bak IntoLife. (Foto: Morten Holt)
Will Nicholson står bak IntoLife. (Foto: Morten Holt)

Skal vise frem ideen

– Vi er utrolig begeistret over å bli kåret til nasjonal vinner i Local EAT Award. Nå skal vi forberede oss til EAT Stockholm Food Forum hvor vi får vise frem ideen vår til verdens fremste hjerner innen mat, helse, bærekraft og business, sier Will Nicholson i IntoLife.

Les mer på IntoLife.no

Flere bærekraftige kjøkken

– IntoLife har med sin klimakalkulator tatt tak i et problem som mange kjenner på. Deres produkt vil bidra til å gjøre mange kjøkken mer bærekraftige. Det er lønnsomt for alle. Vi merker at ønsket om å utvikle grønne, bærekraftige løsninger er stor både blant små og store bedrifter i NHO. Markedet krever det, teknologien åpner for det, og bedriftene ønsker det selv, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO og jurymedlem i Local EAT Award.

– Blir stadig viktigere, mener Stordalen

– Grønt entreprenørskap kommer til å bli stadig viktigere når Norge skal rustes for fremtiden, og vi vil bidra til å heie frem gründerånden her til lands. IntoLife gjør det enklere å servere litt mer klimavennlig mat, samtidig som man faktisk forbedrer resultatet på bunnlinja. Det er virkelig det Local EAT Award handler om, sier eier av Nordic Choice Hotels og jurymedlem i Local EAT Award, Petter Stordalen.

Local EAT Award arrangeres for tredje år på rad og hovedvinner kåres på EAT Stockholm Food Forum 14. juni.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Local EAT Award

Local EAT Award arrangeres av Nordic Choice Hotels, NHO og EAT, og søker etter ideer som gir oss sunne og bærekraftige matløsninger.

Den nasjonale vinneren får reise på EAT Stockholm Food Forum, og en sjanse til å vinne hovedpremien på 100 000 kroner, samt et mentormøte med Petter Stordalen.

Les mer om Local EAT Award her

 

Powered by Labrador CMS