Frank Ove Wennevik. (Foto: Radisson Hotel Group)

Ny hotelldirektør på Radisson Blu Park Hotel Fornebu

Frank Ove Wennevik er ny hotelldirektør ved Radisson Blu Park Hotel Fornebu, et hotel som nylig avsluttet sin omfattende oppussing. 

Publisert
Frank Ove Wennevik tar over styringen på et nyoppusset hotell. Her fra lobbyen. (Foto: Radisson Hotel Group)

Frank Ove Wennevik har arbeidet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år, og kommer sist fra stillingen som assisterende hotelldirektør på kjente Radisson Blu Oslo Plaza.

Frank Ove Wennevik er ny hotelldirektør for Radisson Blu Park Hotel Fornebu. (Foto; Radisson Hotel Group)

Der har han i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor, og selv ledet flere avdelinger innen både mat og drikke og møte og event. Wennevik har også vært både resepsjonist og guide, og tar med seg viktig lærdom fra tiden hos Norges største hotell.

– God tid til å lytte til gjester og medarbeidere

– Jeg gleder meg veldig til å lede hotellet sammen med det svært erfarne teamet. Etter flere år i hotellbransjen og med erfaring fra driften, vet jeg viktigheten av å ta seg god tid til å lytte til gjester og medarbeidere for å få de aller beste resultatene, sier Frank Ove Wennevik.

Fra fellesområdene på Radisson Blu Park Hotel Fornebu. (Foto: Radisson Hptel Group)

– Wennevik er svært dyktig og har søkelys på gjesten. Vi er glade for at han skal lede teamet på Fornebu. Hotellet har mange stamgjester, som kommer tilbake for de gode opplevelsene. Vi er trygge på at han kommer til å videreføre dette arbeidet på best mulig vis sammen med teamet på hotellet, sier Norge-sjef for Radisson Hotel Group, Ronald Smithjes.

251 rom

«Radisson Blu Park Hotel, med sine 251 rom, ligger i landlige omgivelser ved Oslofjorden. Hotellet har siden starten av året fremstått som nytt etter en omfattende renovering av gjesterommene og treningsrommet. Fra tidligere er også alle møterom, lobbyen, restauranten og fellesområdene modernisert av DOOS Architects. Gjestene kan glede seg over flere designelementer, blant annet den ikoniske EGG-stolen designet av Arne Jacobsen i 1960 for Radisson Collection Royal Hotel i København», heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

– Oppussingen har virkelig bidratt til å sette hotellet på kartet igjen og gjestene forteller om supre opplevelser når de bor hos oss. Det er hyggelig å få slike gode tilbakemeldinger og mitt mål er å ytterligere forsterke dette fremover, sier Wennevik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS