Leon åpner sin andre restaurant i Norge. (Foto: Karine Hildonen Henriksen)

Leons andre restaurant i Norge

Nå åpnes den andre Leon-restauranten i Norge. Tirsdag 28. august er det innvielse av Leon Frognerveien i Oslo.

Publisert

Den aller første Leon-restauranten i Norge ble åpnet på Oslo Sentralstasjon mandag 4. juni.

Helene Skjenneberg leder Leon i Norge og Sverige. (Foto: Karine Hildonen Henriksen)

Mellom 15 og 20 restauranter i Norge og Sverige

Kjedens mål er et sted mellom 15 og 20 Leon-restauranter i Norge og Sverige i løpet av få år.

Umoe Restaurants har fått franchiserettighetene Norge og Sverige – for Leon, en kjede som ble startet i Carnaby Street i London i 2004. Leon ble etablert av John Vincent, Henry Dimbleby og Allegra McEvedy, som har hentet mye inspirasjon fra Middelhavet.

Nå er Leon en av de hurtigst voksende restaurantkjedene på de britiske øyer.

Det er Helene Skjenneberg, med bakgrunn fra blant annet Mat & Drikke Gruppen, som er kjedens administrerende direktør i Norge og Sverige.

Naturlige råvarer

Noe av det som gjør maten hos Leon sunnere enn hva du får hos de mer tradisjonelle fastfood-restaurantene er at det kun brukes naturlige råstoffer, og i Leon er man tydelige på at de bruker:

* Olivenolje fremfor smør

* Krydder og urter fremfor salt

* Honning og sukker fremfor raffinert hvitt sukker

* Aldri frityr, det bakes i ovn

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS