Illustrasjon: Colourbox.com

Fursetgruppen fortsetter med Smart IT

Da Fursetgruppen i år gikk nye runder for å evaluere valg av IT-leverandør, falt beslutningen om å fortsette med Smart IT. Det betyr at samarbeidet går inn i sitt 11. år.

Publisert
Forsiden på Smartits nettside. (Printscreen)

Fursetgruppen inngikk den første avtalen med IT-leverandøren i 2006, da gruppen het Bjørn Tore Furset AS, og besto av tre restauranter. I dag, 10 år senere, består gruppen av 21 restauranter.

Daglig leder i Smart IT, Odd Kåre Qvam Trøen.

En totalleverandør

Smart IT leverer en totalleveranse som består av alt fra support, sikkerhetsløsninger, PCer og nettverk. I tillegg leverer de skyen til kassasystemet til partneren, KDR

– Siden vår første avtale med Fursetgruppen ble tegnet, har vi stadig vokst i bransjen. Jeg mener det er fordi vi er blitt godt kjent med behovene som eksisterer, sier daglig leder i Smart IT, Odd Kåre Qvam Trøen, i en pressemelding.

Han mener at det gode samarbeidet er viktig for å forstå hverdagen til hoteller og restauranter.

Administrerende direktør for Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

En bransje med spesielle behov

Fursetgruppen har ved flere anledninger hatt evaluering av andre IT-leverandører, men har valgt og fortsette det lange samarbeidet.

– Det viktigste for oss er at vi har løsninger som fungerer, og at vi får hjelp når vi trenger det. Siden vi jobber utenfor normal kjernetid, vil våre krav til leverandører være at de leverer utenfor kjernetiden og at de forstår bransjen, sier administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Sæther legger til at det en kombinasjon av pris, tilgjengelighet, løsning og samarbeid ble avgjørende for dem.

Leveranser som kvalitetssikrer

Odd Kåre Qvam Trøen mener at å levere til hoteller og restauranter er viktig, fordi det er en bransje som er totalt avhengig av at systemene fungerer.

– Bransjen er vår tøffeste kvalitetssikring. Leverer du en løsning til restauranter, må risikoen for nedetid på dager som 17.mai, være tilnærmet ikke-eksisterende, sier Trøen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Smart IT

* Smart IT AS leverer drift av klienter, hostede tjenester, konsulent og support i samarbeid med sitt søsterselskap Smart Hosting AS.

* Hovedkontoret er på Elverum, og de to bedriftene teller i alt 11 ansatte.

* I 2015 hadde selskapene en samlet omsetning på ca. 32 millioner kroner.

* Les mer på Smartit.no

 

Powered by Labrador CMS