Adrian Vikse (til venstre) er lærling hos Sven Erik Renaa på Re-Naa i Stavanger. Han er en av  12 lærlinger som får være med Asko Servering til kokke-OL i Stuttgart neste år.
Adrian Vikse (til venstre) er lærling hos Sven Erik Renaa på Re-Naa i Stavanger. Han er en av 12 lærlinger som får være med Asko Servering til kokke-OL i Stuttgart neste år.

Med Asko på tur til kokke-OL

Asko Servering har i flere år invitert med seg lærlinger til kokke-OL og kokke-VM. Se hvem som skal være med til Stuttgart og IKA Culinary Olympics for å heie frem de tre norske kokkelandslagene i OL i februar 2024.

Ivar Follinglo Moe var commis for vinner Eli Anne Sundset i Årets unge kokk 2023.
Ivar Follinglo Moe var commis for vinner Eli Anne Sundset i Årets unge kokk 2023.

– Med oss på turen skal vi ha med lærlinger innen restaurant- og matfag, som søker faglig påfyll og inspirasjon. Vi fikk svært mange gode søknader denne gangen, og det var en vanskelig jobb å velge ut de som skulle få være med, skriver Asko Servering på sin Facebook-side.

Les også: Kokkelærlinger fra Gjøvik imponerte i Vikingskipet

Disse får være med

Madelen Kvame var commis for Petter Harbo Soma i Årets unge kokk 2023. Hun er en av 12 utvalgte lærlinger som får være med Asko Servering til IKA Culinary Olympics i Tyskland i februar 2024.
Madelen Kvame var commis for Petter Harbo Soma i Årets unge kokk 2023. Hun er en av 12 utvalgte lærlinger som får være med Asko Servering til IKA Culinary Olympics i Tyskland i februar 2024.

Dette er dem som får være med denne gangen:

Ivar Follinglo Moe fra Fagn (ble kåret til beste commis under Årets unge kokk 2023 nå i september, da han var commis for vinner Eli Anne Sundset)

Thorvald G. Nørsett , som ble kåret til Årets kokketalent på NKLs kokkecampus i 2021, er en av de utvalgte på Asko-turen.
Thorvald G. Nørsett , som ble kåret til Årets kokketalent på NKLs kokkecampus i 2021, er en av de utvalgte på Asko-turen. Denne helgen var han også med på vinnerlaget i uttaket til Norgescup i Trondheim.

Thorvald G. Nørsett fra Le Bistro (ble kåret til Årets kokketalent i 2021 i forbindelse med kokkecampus i regi NKL)

Adrian Vikse fra Re-Naa

Elias Grevle Skage fra Fyr Bistronomi og bar

Oskar Søderstrøm Haug fra Credo

William Dag Hanssen fra Vianvang

Anete Metere fra Sit kafe Studentsamskipnaden

Tina Egeberg Lexau fra Speilsalen

David Leander Skjegstad Hauglid fra Bro kystgastronomi

Anne Gramstad fra Statholdergaarden

Michael Helberg fra Havn Hotell

Madelen Kvame fra Tango/Fish & Cow

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS