Forsiden på den tredje utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets tredje Horeca-magasin er snart i postkassa

Årets tredje magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se hva du kan lese om denne utgaven.

Forsiden på den tredje utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Det frittstående fjordhotellet Rognan Hotell har et uttalt mål om å bli det foretrukne kurs- og konferansehotellet i Salten, og gjerne i hele Bodø-regionen.

– Vi skal være mat- og møtehotellet i Salten, sier Christine Løksti (39) og Henry Hansen (52), som overtok som drivere 1. januar 2021 med selskapet CHH. Med selskapet er de også på let etter andre hotellprosjekter.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 3 2022

Hotell for spesielt interesserte

Ikke langt unna Rognan Hotell, finner du Storjord Hotel, muligens det minste og et av de mest spesielle hotellene i Norge. Her bor du slik de gjorde for snart 100 år siden.

– Ja, det er spesielt interesserte som kommer til oss, men i sommerhalvåret har vi stort sett fullt hver eneste dag, sier vertskapsparet Petter Ording (56) og Camilla Storjord (48).

Hotellet ligger like nord for Saltfjellet, og omtrent 500 meter fra E6 – med stor gjennomfartstrafikk, spesielt på sommeren.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 3 2022

Bronse i Bocuse d’Or Europe – og nå kommer konkurransen til Norge

Bronsemedaljen i Bocuse d’Or Europe 2022 var helt perfekt. – Vi er akkurat der vi ønsker å være før den avgjørende globale finalen i Bocuse d’Or i januar 2023, sier bronsevinner Filip August Bendi.

Under premieutdelingen i Budapest ble det dessuten kjent at det er Norge og Trondheim som blir vertsnasjon/by for Bocuse d’Or Europe våren 2024.

Alt dette kan du lese mer om i denne utgaven (Horeca nummer 3 2022)

Gastro X er avlyst

Det skulle blir den nye store messen for storkjøkkenbransjen. I mars ble det bestemt at Gastro X skal avlyses.

– En trist dag for bransjen, sier daglig leder i BFSN, Joe Harald Strand.

Du kan lese mye mer om hvorfor den endte slik i Horeca nummer 3 2022.

Heder fra NKL

Norske Kokkers Landsforening (NKL) hat hatt årsmøte, og i denne utgaven kan du lese mer om hva som skjedde der.

Du kan blant annet lese om Halvar Ellingsen, som ble kåret til Årets kjøkkensjef, og Inge Johnsen, som fikk foreningens høyeste utmerkelse, André Enghs gullnål.

Du kan også lese om Håkon Solbakk, som sikret seieren i nordisk mesterskap.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 3 2022

Ble historiske

Men det stoppet ikke med Solbakks seier.

Norge ble også historiske, da de vant den aller første utgaven av Nordic Green Chef.

Det ble nemlig gull til Norge i historiens første grønne nordiske kokkekonkurranse. Tonje Svee fra To Rom og Kjøkken og Nils Flatmark fra Britannia Hotel er Norges nybakte mestre i «Nordic Green Chef».

Les mer i Horeca nummer 3 2022

Vintema: Godt og naturlig i solveggen

Med sin saftige og lettdrikkelige stil egner naturvin seg spesielt godt til de forhåpentligvis mange vår- og sommerdagene som kommer.

I denne utgaven finner du våre anbefalinger til vin som glir lett ned i parken eller på uterestauranten.

Les mer i Horeca nummer 3 2022

Andre større artikler

Du finner også større artikler om Pinco Nation, som søker franchisetakere i Norge og om Skarsnuten Hotel.

Typebedrift i denne utgaven er Burger King i Bodø. Hurtigmat til gjestene og den første arbeidsplassen til lærevillige ungdommer. Kombinasjonen er god butikk for Burger King-sjefen i Bodø, Wenche Antonsen.

Ismahene Boussakra, som er ny hotelldirektør på ærverdige Hotel Refsnes Gods, er portrettert i denne utgaven.

– Jeg sikter alltid høyt, men at jeg skulle bli hotelldirektør for ærverdige Hotell Refsnes Gods hadde jeg ikke trodd, sier Boussakra, som startet sin norske hotellkarriere på hotellet i 2007.

Les alt i Horeca nummer 3 2022.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge, BFSN og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS