Wenche Andersen er en av mange som støtter opp om aksjonen. (Foto: Morten Holt)

Norske kokker oversvømmer sosiale medier

Norske kokker står i korona-vinden. Alt fra hotelldirektører til kjøkkensjefer og landslagskokker støtter opp om utfordringen, og publiserer seg selv på Facebook og Instagram, etter initiativ fra Frode Myklevik.

Eivind Haalien (midten) er en av dem som støtter opp om aksjonen. (Foto: Morten Holt)

Håvard«Utfordring akseptert: Til alle kokkfagfolk, bli med på utfordringen om å legge ut et bilde av deg i kokkuniformen din. Bare et bilde, ingen beskrivelse. Målet er å oversvømme sosiale medier med faget vårt», blir lagt ut – og som det står: Det flommer over!

Startet med Frode Myklevik

Frode Myklevik startet det hele i Norge. (Foto: Morten Holt)

Det hele startet hos Frode Myklevik, kjent kokk i Innlandet.

– Det startet med at jeg fikk utfordringen fra Jud Simpson fra Canada. Så har det bare ballet på seg Norge, melder Frode Myklevik.

Saken fortsetter under bildet

Mikael Forselius. (Foto: Morten Holt)

Her er noen av kokkene vi har samlet, som alle støtter opp om aksjonen.

Mikael Forselius (hotelldirektør på Britannia Hotel, Trondheim)

Terje Ness (vinner av Bocuse d’Or 1999)

Helge Johansen (president i Norges Kokkers Landsforening, NKL)

Wenche Andersen (TV2-kokk)

Bent Stiansen (Statholdergaarden, fikk nylig Horecabransjens Ærespris)

Ørjan Johannessen (Bekkjarvik Gjestgiveri, vinner av Bocuse d’Or 2015)

Saken fortsetter under bildet

Christopher W. Davidsen, her sammen med Ada Hegerberg i Lyon. Arne Sørvig, daglig leder for Stiftelsen Årets kokk/Bocuse d'Or Norge skimtes til venstre. (Foto: Morten Holt)

Christopher William Davidsen (kjøkkensjef, Speilsalen, Britannia Hotel, Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2016 og 2017)

Arne Sørvig (daglig leder, Stftelsen Årets kokk/Bocuse d’Or Norge)

Saken fortsetter under bildet

Knut R. Johannessen. (Foto: Privat)

Knut R. Johannessen (Electrolux Professional Norge)

Jørn Lie (Gamle Raadhus, Vaaghals, Code, tidligere manager for kokkelandslagene)

Kristine Hartviksen (tidligere leder for NKL, nåværende leder for den nordiske foreningen)

Saken fortsetter under bildet

Torill og Sven Erik Renaa driver Norges eneste Michelin-restaurant med to stjerner, Re-Naa. (Foto: Morten Holt)2

Torill Renaa (Re-Naa, Stavanger, Norges eneste restaurant med to stjerner i Guide Michelin)

Øyvind Bøe Dalelv (kjøkkensjef, Michaels, Oslo)

Eivind Haalien (kategorisjef, lokalmat, Norges-Gruppen)

Saken fortsetter under bildet

Gunnar Jensen. (Foto: Morten Holt)2

Gunnar Jensen (Mathallen, Tromsø, kaptein på det norske juniorkokkelandslaget)

Christer Rødseth (kjøkkensjef Vaaghals og Code, kaptein på det norske kokkelandslaget)

Ivan Sandberg (kokk på Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær)

Saken fortsetter under bildet

Christian A. Pettersen. Les portrettet med Pettersen i den kommende utgaven av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)

Christian André Pettersen (Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2018,2019,2020 og 2021)

Alexander Østli Berg (vinner av NM i kokkekunst i 2008)

Saken fortsetter under bildet

Gunnar Hvarnes. (Foto: Morten Holt)

Gunnar Hvarnes (manager for kokkelandslagene, coach Bocuse d’Or)

Mats Johansson (Norges-Gruppen)

Adam Schive Bjerck (Adams Matkasse)

Saken fortsetter under bildet

Emil Lundemo Bakken.(Foto. Morten Holt)

Emil Lundemo Bakken (Scandic Nidelven)

Charlotte Mohn Gaustad (daglig leder for Markestad AS)

Morten Skinstad Haakenstad (Kulinarisk Akademi)

Andre Simonnes Misund (Bama Storkjøkken)

Morten Rathe (Mattid)

Jan-Erik Hauge (kokkelandslaget)

Aleksander Aurstad Olsen (The Fat Duck, England)

Saken fortsetter under bildet

Lars Thomassen. (Foto: Privat)

Lars Thomassen (kokk, Politihøgskolen)

Bjørn Erik Vangen (vinner av Matomsorgsprisen 2014)

Thomas Sälzle Hauge (Norice Seafood AS)

Saken fortsetter under bildet

Espen Wasenius (Foto Morten Holt)

Espen Wasenius (daglig leder, NKL)

Tomas Karlsen (Unil)

Saken fortsetter under bildet

Nils Flatmark. (Foto: Morten Holt)

Nils Flatmark (assisterende kjøkkensjef, Brimibue, commis kokkelandslaget)

Håvard Ravn Larsen (Bama Storkjøkken)

Saken fortsetter under bildet

Thomas Ekenes-Fosback. (Foto: Privat)

Thomas Ekenes-Fosback (kaptein for det norske Community Catering-landslaget)

Saken fortsetter under bildet

Elise Rønning (til høyre). (Foto: Privat)

Elise Rønning (tidligere Kulinarisk Akademi, nå driver av Til Elise fra Marius).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS