Harahorn flyr høyt med SAS. (Foto: Morten Holt)

Harahorn på SAS-flyvningene

Harahorn Small Batch Gin, som produseres ved Det Norske Brenneri i Grimstad, har virkelig fått luft under vingene. Harahorn i småflasker er nå å finne på alle langdistanseflyvningene til SAS.

Publisert
Harahorn på SAS-menyen.

I skarp konkurranse med andre nordiske giner er Harahorn Small batch gin valgt av SAS, og finnes nå på alle langdistanseflygninger til Europa, samt oversjøisk.

Ombord i flyene serveres Harahorn i miniatyrflasker og som halvlitere på Business Class, som en GT.

Les også: Det Norske Brenneri med to gintyper

– Økt etterspørsel

– Vi er stolte av at SAS valgte Det Norske Brenneri og Harahorn. Etter bare en måned i lufta har vi merket økt etterspørsel både innenlands og fra mange markeder, sier Odd J. Nelvik i Det Norske Brenneri i en pressemelding.

Gintypen Harahorn ble for øvrig også tildelt en gullmedalje i verdens største brennevinskonkurranse i San Francisco i 2016.

Du finner også norske Ringi eplemost på SAS-flyvningene. (Foto: Ringi eplemost)

Les mer om Det Norske Brenneri her

SAS satser nordisk

Harahorn har havnet i godt selskap. SAS har også valgt to øltyper og en vodka med humle fra danske Mikkeller, whisky fra svenske Mackmyra og Ringi eplemost fra Norge som et ledd i flyselskapets nye drikkekonsept.

Les mer om Ringi eplemost på Ringi.no

Peter Lawrance er øverste sjef for alt som serveres ombord i SAS-flyene og er svært tilfreds med tilbakemeldingene fra passasjerene.

– Vår ambisjon er å finne og benytte lokale partnere og løfte de unike produktene, sier Lawrance.

Les også: Suksess for brenneriet i Grimstad

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS