CapFruit med Norge på dagsorden

Tirsdag 25. april er det lansering av den nyeste utgaven av magasinet CapFruit hos Smakfulle Rom i Sørum. Redaktøren for denne utgaven er stedets kjøkkensjef Lars-Erik Undrum.

Publisert

Dette er den 18. utgaven av magasinet, som tidligere har omtalt Frankrike (flere regioner), USA (flere regioner), Nederland, Island, Kina, Spania, Taiwan, Singapore, Storbritannia og Sverige – for å nevne noen.

Dette går på rundgang, og i år er det Norge sin tur til å bli presentert i magasinet.

Lars-Erik Undrum. (Foto: Morten Holt)
Lars-Erik Undrum. (Foto: Morten Holt)

– Vi venter mellom 50 og 100 personer til lanseringen, opplyser Hege Kvervavik hos Smakfulle Rom.

– Vår egen kjøkkensjef, Lars-Erik Undrum, er plukket ut som redaktør ved denne utgivelsen. I magasinet finner du en samling oppskrifter fra kokker utvalgt og håndplukket av Undrum, opplyser Kvervavik.

Les mer om hele konseptet på Capfruit.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS