
Nye Alna ble presentert på Smak
Smak 2017 er i gang. Her er noen bildeglimt fra de første timene av messen, der blant annet Alna Margarinfabrik lanserte sin nye logo og profil – med bryteren Stig André Berge som en av frontfigurene.

– Det er en stor glede å vise frem «nye» Alna, sa daglig leder Lars Joramo da den «offisielle» åpningen fant sted på Norges Varemesse.
Les også: Alna Margarinfabrik blir til Alna
– I mai/juni skal vi flytte til nye lokaler på Vestby. Det blir et utfordrende og spennende år for en produksjonsbedrift som har eksistert siden 1938, sa Joramo, som har fått med bronsevinneren fra OL i Rio i fjor, Stig André Berge, på markedsføringslaget fremover.
Samtidig ble også Alnas nye hjemmeside Alna.as lansert.

Streetfood på Norges Varemesse
Lantmännen Unibake byr på streetfood på messen.




Liv Erna Amundsen, som til daglig er distriktssjef i Bodø, serverte de forbipasserende croissanter med ost og skinke, men fortalte at det blir servering av både panini og hamburgere i løpet av messen.



Se flere bilder fra messen under
Les også: Nå lanseres kantine-NM
Smak 2017 pågår hele denne uka, frem til og med fredag 10. februar.
Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
Smak 2017
* Smak-messen arrangeres hvert tredje år.
* Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori, samt IKT-tjenester til bransjen.
* Messen arrangeres fra tirsdag 7. til fredag 10. februar 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm.
* Konkurransen «Nordic Chefs team Challenge» er en av mange konkurranser som blir arrangert på Smak. Den arrangeres onsdag 8. februar.
* Les mer på Messe.no/smak