Helt klar for skrei

Nå lanserer Det Norske Brenneris akevitt Helt Klar i en egen skreiutgave. Den kommer bare i 1399 eksemplarer, alle nummererte.

Publisert
Arvesølvet Helt Klar - for skrei.

– Denne spesialutgaven av akevitten Arvesølvet Helt Klar er tilegnet skreien, torsken som hver vinter kommer inn fra Barentshavet for å gyte, melder Odd Johan Nelvik hos Det Norske Brenneri.

I flere hundre år var tørrfisk fra Lofoten Norges viktigste eksportartikkel, og ga mat og arbeid til tusener.

– Dette er en samlerutgave av den ulagrede akevitten - kun i 1399 eksemplarer. Alle er nummererte. Det historiske bildet på etiketten er tatt av den berømte fotografen Anders Beer Wilse i 1910. Arvesølvet Helt Klar er selvfølgelig tilpasset skrei, også egnet til skalldyr og annen fisk. Den har en rund og fin smak av dill, karve, koriander, stjerneanis og fennikel, opplyser Nelvik.

Varenr.: 9766201 (Vinmonopolet)

Pris: 359 kroner

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS