Ny økologisk juleakevitt

O.P. Anderson Julaquavit er en økologisk akevitt som – i likhet med originalen - er krydret med karve, anis og fennikel, og lagret i seks måneder.

Publisert

I tillegg er den krydret ytterligere med «smaken av jul» - det vil si med toner av pomerans, sherry, kanel og avrundet med cognac. Deler av akevitten er også lagret over mange år på cognac-fat. Dette gir en mer fyldig smak og oppleves enda rundere og mykere enn originalen.

O.P. Anderson Julaquavit er egnet til tradisjonell julemat som sild, laks, de tradisjonelle varmrettene og lagrede oster.

O.P. Anderson Aquavit er Sveriges eldste og bestselgende akevitt, og mest tradisjonelle brennevin. Den ble lansert allerede i 1891, oppkalt etter den svenske entreprenøren med samme navn.

O.P. Anderson Julaquavit

Alkohol: 40 %

Volum: 70 cl

Varenr.: 7755001 (Bestillingsutvalget)

Pris: 420 kroner (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS