Restaurant Under. (Foto: Morten Holt)

Under fikk Reiselivsprisen 2019

Under er tildelt Reiselivsprisen 2019. Det er Innovasjon Norge som står bak prisen, som denne gang ble delt ut or 11. gang.

Publisert
Restaurant Under.  Lindesnes Havhotell i bakgrunnen. (Foto: Morten Holt)

Prisen ble delt ut av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på vegne av Innovasjon Norge.

Prisen er på 250 000 kroner og blir offisielt delt ut i mars neste år.

– En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

En medlemsbedrift som viser vei

Hun er imponert over hva restaurant Under har utrettet siden åpningen.

Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019 under Innovasjon Norges årlige arrangement «Kickoff reiseliv» i Oslo. (Foto: Innovasjon Norge)

Under er en unik reiselivsbedrift, både sett med norske og internasjonale øyne. Kombinasjonen av arkitektur, mat og havforskning gjør at interessen for Under skaper oppmerksomhet på arenaer som restauranter vanligvis ikke er synlige i. Unders bærekraftige modell, spesiselt når det kommer til bruk av lokale leverandører, er et eksempel til etterfølgelse. De er en bedrift vi er stolte av å ha med på laget, sier Krohn Devold.

Nyskapende reiselivsopplevelse

Restaurant Under. (Foto: Morten Holt)

Reiselivsprisen deles hvert år ut til en person, bedrift eller nettverk som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte.

Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål.

Innsats fro et sterkere norsk reiseliv

«Vi i Innovasjon Norge ønsker å gi heder og ære til noen som har gjort en ekstra innsats for et sterkere norsk reiselivsnæring Prisen blir offentliggjort under «Kick-off Reiseliv» 2019 i Oslo» skriver Innovasjon Norge på sin hjemmeside.

Når alle kandidater er registrert, vil en jury bestående av ledelsen i Innovasjon Norge reiseliv, Virke reiseliv og NHO Reiseliv velge ut tre finalister. En åpen publikumsavstemming blir deretter lagt ut og disse stemmene teller 1/3. Juryens stemmer teller 2/3.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS