Bertelsen til Det Norske Brenneri

Jon Bertelsen er ansatt som ny Master Blender i brenneriet på Det Norske Brenneri i Grimstad.

Publisert

Det Norske Brenneri er kjent for blant annet Arvesølvet, Norges første single malt whisky og Harahorn håndverksgin.

Jon Bertelsen, grunnleggeren av konjakken med samme navn, er mannen som skal være med å sikre at produktene fra det Norske Brenneri fortsatt er i toppsjiktet. Han har lang fartstid i den norske brennevinsbransjen. Ikke bare med konjakk, i snart 20 år har han også jobbet tett med flere skotske whiskyprodusenter og verdens antatt beste produsent av Calvados i Normandie.

– Vi er svært glade for å ha fått Bertelsen med på laget. Han er kjent for sin kritiske smak, men samtidig også for sin allsidige kompetanse innenfor godt brennevin sier gründer og en av eierne av Det Norske Brenneri, Odd J. Nelvik i en pressemelding.

Jon Bertelsen fortsetter med sine egne brands, gjennom serien «Jons Utvalgte». Det er også flere samarbeidsprosjekter på gang med Det Norske Brenneri.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS