Horecaillustrasjon

Horeca i sin 47. årgang

Hvorfor ikke bli abonnent på Horeca? Horeca er Norges største fagmagasin rettet mot hotell, restaurant, kafé, kantine, catering og storkjøkken. Bladet er velrenommert som forum. Det ble etablert som bladet Storkjøkken i 1969, og har opp gjennom årene hatt flere navn, deriblant Bedre Storkjøkken, Horeca Storkjøkken og Horeca Meny. Siden 2004 har har bladets navn vært Horeca. I 2015 er vi inne i vår 47. årgang! Sommeren 2007 etablerte vi  nettstedet Horecanytt.no, som stadig vokser og blir mer og mer brukt av folk for å holde seg oppdatert om hva som rører seg i bransjen.

Publisert

Horeca er den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene • hoteller, kurs-/konferanse og andre overnattingsbedrifter. • restauranter, • barer og puber, • utesteder, • kafeer, • catering, • kantiner, og • institusjoner

Bli abonnent her

Horeca inneholder blant annet

• spennende beskrivelser av konsepter, •bedrifts- og trendanalyser, • nye trender verden over, • nyheter fra inn- og utland, • alt nytt i mat- og drikkesegmentet, • temasider, • nytt om navn, • produktnyheter (mat, drikke, utstyr etc.), • leverandørprofiler, • oversikt over nye bedrifter og bedrifter som har gått konkurs, • bransjekalender med arrangementer i inn- og utland og • seriøse og bransjerelaterte annonsører.

Horeca har i hvert nummer normalt mellom 68 og 96 sider (Smak-nummeret i 2014 var på over 100 sider) fullspekket med spennende, interessante og nyttig artikler som berører bransjen, og kommer ut sju ganger i året (fire før og tre etter sommerferien).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på Horeca her

Horeca er trykket på glanset papir, er limfrest og gjennomgående i fire-farger.

Under kan du se en rekke forsider på Horeca de siste årene (ta gjerne kontakt med redaksjonen hvis du ønsker noen av utgavene):

"

Omslaget på Horeca nummer 2 2015. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 1 2015. (Foto: Grand Hotel/Impulsfoto.no/ Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 6 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Forsiden på Horeca nummer 5 2014. (Foto: Øystein Hermstad/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 4 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca-utgave nummer 3 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på det første nummeret av Horeca i 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 8 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Kari-Anne Ruud)

Omslaget på Horeca nummer 7 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Kari-Anne Ruud)

Omslaget på Horeca nummer 6 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 5 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 4 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 2 2013. (Foto: Colourbox/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 2 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 1 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 8 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på magasinutgave nummer 7 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Forsiden på Horeca nummer 6 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 5 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Omslaget på Horeca nummer 1 2012. (Layout: Tove Sissel Larsgård)

Her kan du abonnere på Horeca

"
Powered by Labrador CMS