Golf Tower Wilberg2

Åpnet serveringen i Golf Tower Stavanger

Golf Tower på Forus i Stavanger åpnet nylig dørene, og Wilberg står for serveringen.

Publisert

Restaurantleder Hilde Simonsen (til høyre) sammen med medarbeider Dorina Moizur.

Bygget på Forus ligger rett ved Sola golfbane, derav navnet, og personalrestauranten bespiser i dag om lag 180 personer.

– Tilby det lille ekstra

– Vi ønsker å tilby det lille ekstra, og tilfører den tradisjonelle kantinedriften et nytt aspekt ved blant annet å fjerne serveringsbrettene, i tillegg til å plassere salt- og pepperkverner, bestikk og servietter på bordene, sier restaurantleder Hilde Simonsen.

Les mer på Wilberg.no

Fra bunnen av

"

Personalrestauranten i Golf Tower på Forus bespiser om lag 180 personer.

Simonsens filosofi er å servere god og rustikk mat, laget fra bunnen av – med sesongens råvarer.

– Her finner gjestene både tradisjonell norsk mat og internasjonal mat. Dette er med på å skape en flott atmosfære og unik lunsjopplevelse, mener produktansvarlig Thomas Hoøy.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS