Einar Risvik OFG nett

Kokker og bloggere i juryen til Det Norske Måltid

Juryen er klar til delfinalen i Det Norske Måltid, som arrangeres under Matstreif i Oslo denne helgen (12.-13.september). Finalen av Det Norske Måltid arrangeres for øvrig på nye Clarion Hotel Energy i Stavanger torsdag 8. januar 2015.

Publisert

Einar Risvik fra Nofima er hoveddommer i delfinalen i Det norske måltid, som arrangeres under Matstreif i helgen.

Dette er juryen:

Einar Risvik (Nofima, hoveddommer)

Jørn Lie (Gamle Raadhus Restaurant)

Trine Sandberg (Trines Matblogg er)

Terje Ness (ORO, Bocuse d’Or 1999)

Christer Rødseth (Det norske juniorkokkelandslaget/SSP på Gardermoen)

54 finalister

Unge Christer Rødseth er med i juryen. Her er han i aksjon som commis for Christopher Davidsen under Global Chef Challenge i sommer. (Foto: Georg Mathisen)

Juryen skal i løpet av to dager kåre 24 finalister blant de 54 produktene som gikk gjennom den første runden på Gastronomisk Institutt i Måltidets Hus i Stavanger.

Produktene vurderes etter smak, konsistens, utseende og regional forankring.

Her finner du de 54 produktene som er med så langt

Årets kategorier

Årets meieriprodukt – naturelle og bearbeidet

Årets det grønne – naturelle

Årets det grønne – bearbeidet

Årets kjøtt – naturelle

Årets kjøtt – bearbeidet

Årets sjømat – oppdrett naturelle

Årets sjømat – bearbeidet

Årets godbit – åpen kategori

Les mer om Det Norske Måltid på www.detnorskemaaltid.no/Ipaxmat.no

Vise vei til matfatet

Påmeldte råvarer, bearbeidet og naturelle skal være til salgs for vanlig forbruker, enten i egen region eller gjennom gardsmatutsalg, butikk og nettbutikker.

– Det er flott å få dele alt dette med de som besøker Matstreif og å kunne vise vei til det norske matfatet. Det er så mange dyktige produsenter som leverer kvalitet og det er jo målet vårt å få vise dem frem, sier Kristin Austigard som er daglig leder i iPax Mat.

Les mer om Matstreif her

"
Powered by Labrador CMS