Åkra skolekorps

Sunniva delte ut korpsstipend

Sunniva Drikker oppfordret barnekorps over hele landet til å melde seg på i konkurransen om å vinne juice til korpsets fellesfrokost på nasjonaldagen. Fem korps fikk også 10 000 kroner i stipend til neste korpstur.

Publisert

Utallige junior, aspirant- og hovedkorps legger ned mange timer med øving før den mest slitsomme av alle dager i korpsbransjen, nemlig nasjonaldagen. På selve 17. mai er det noter som skal følges, marsjer som skal spilles og mil som skal marsjeres i lakkskoene fra i fjor. Da gjelder det å få en god start på dagen med frokost i magen. I den anledning ønsket Sunniva å dele ut juice til korpsfrokoster over hele landet.

Belønne dugnadsinnsatsen

– I Norge er korps selve stemningsskaperen på 17. mai, og vi ønsket derfor å bidra til en god start på nasjonaldagen med Sunniva juice til de 25 første korpsene som meldte seg på konkurransen vår på Facebook. I tillegg fikk fem utvalgte korps 10 000 kroner til neste korpstur. Vinnerne ble trukket ut blant over 100 bilder av #sunnivafrokost i sosiale medier, sier Anne Sissel W. Lillemork, senior merkevaresjef i Sunniva Drikker.

Sunniva Drikker ville ta tak i det norskeste av det norske, nemlig korps, og samtidig belønne dugnadsinnsatsen som foreldre og frivillige legger ned for at vi skal kunne ha korps over hele landet. Norges Musikkorpsforbund er svært fornøyde med interessen for korps.

Bidrar for korpsene

– Vi setter stor pris på Sunnivas fokus på korps. For mange er korps selve essensen av høytidsstemning, noe vi til fulle fikk oppleve på årets nasjonaldag. Å opprettholde lokale korps er også viktig fordi det er barns inngang til musikkens verden. Derfor er alle tiltak som bidrar til å sette fokus på korps gledelig for oss, sier Håkon Mogstad, kommunikasjonssjef i Norsk Musikkorpsforbund.

Om konkurransen

500 liter juice ble delt ut

101 innsendte bilder av #sunnivafrokost på Facebook og Instagram

50 000 kroner ble fordelt på 5 korps

Pressemelding

Powered by Labrador CMS