Hunderfossen Familierom

Seks millioner kroner i nyrenovert Hunderfossen Hotell & Resort

Etter en hektisk renoveringsperiode, der seks millioner kroner er investertm står Hunderfossen Hotell & Resort fram i ny drakt og klar til å ønske nye og gamle gjester velkommen med nyoppussede og renoverte fasiliteter samt nye matkonsepter basert på lokale og regionale ingredienser og tradisjoner.

Publisert

Hunderfossen Hotell & Resort har brukt vinteren til en omfattende oppussing og renovering av hotellrom, lobby og kjøkken. Funksjonalitet, kvalitet samt brukervennlighet har vært hovedpunktene som har blitt fulgt når arbeidet var planlagt!

– Det var viktig for oss å bevare det tradisjonelle, bonderomantiske preget på Hunderfossen Hotell & Resort, samtidig som vi ønsket å tilby våre gjester fasiliteter og produkter som møter og overgår de forventninger de har til en resort, sier Per Arne Slapø, konsernsjef ved Hunderfossen.

Forvandling

«Rommene har gjennomgått en forvandling med nytt gulv i grå eik, spesialbestilte senger fra England som muliggjør å tilby gjestene å velge mellom dobbeltsenger eller enkeltsenger gjennom et velutarbeidet system som i England kalleszip and link. 30 av 40 rom har også nå innebygde, nedfellbare køyesenger for barn noe som uten tvil vil bli et populært tilbud for barnefamilier», heter det i en pressemelding.

Søkelys på barnefamilier

– Med det fokuset vi har på barnefamilier i skoleferiene er det fantastisk for oss og nå kunne tilby et hotell som er så til de grader tilpasset de behov som barnefamilier har. Samtidig var det viktig å kunne presentere rommene på en måte som imøtekommer forventninger for forretningsreisende, kurs og konferansegjester og de andre gjestesegmentene som besøker vår resort, sier hotelldirektør Bent Cato Danielsen.

Ny digital tv-sentral har blitt installert for hotell og hytter. Dette muliggjør også og nå kunne tilby internettilgang på hyttene og på servicebygget på Hunderfossen Camping. Dette via en 100mb fiber fra Telenor.

Ny resepsjon

I hotellets lobby har det blitt bygd en ny resepsjon. Her har også funksjonalitet og brukervennlighet vært hovedfokus. Designet er videreført fra den opprinnelige resepsjonen for å bevare det gode førsteinntrykket gjester kjenner fra tidligere besøk, men nå er nye hjelpemidler bygd inn for å hjelpe personalet og for å kunne tilby egne innsjekkingsområder for barn og for rullestolbrukere.

Samtidig har baren i hotellet blitt flyttet til lobbyen som en forlengning av resepsjonen.

– Å ha et tilbud som til enhver tid er åpen er viktig for hoteller, og med å flytte baren til resepsjonen som er åpen 24 timer i døgnet kan vi nå tilby våre gjester servering når de måtte ønske det, uten at vi må sette inn ekstra bemanning. sier Bent Cato Danielsen.

Personalet på resepsjonen har, sammen med servitører og barpersonalet vært gjennom kurs for å øke produktkunnskapene i baren.

Fossekroa er fornyet

Også mattilbudet på Hunderfossen Hotell & Resort har fornyet seg. Hotellets restaurant, Fossekroa, er åpen hver dag i skoleferier samt hver fredag, lørdag og søndag. Menyene som tilbys er nå en bistromeny med lokale/regionale innslag samt en britiskinspirert «carvery» på søndager. Her er det søndagsstek på den gamle måten og kokkene vil skjære det opp for deg på buffeten. – Når man går ut på restaurant bør man kunne forvente seg en opplevelse. God service og god mat er en del av den opplevelsen. Vi ønsker å kunne bruke mange lokale ingredienser i vår mat og ønsker å være en restaurant som lokale gjester vil bruke hele året’ sier Bent Cato Danielsen.

– Hunderfossen er et produkt i stadig utvikling. 2014 er et stort år for oss her på Hunderfossen. Familieparken fyller 30 år, men det var også viktig for oss å fornye hotellet og resorten. Vi håper alle våre gjester vil få et eventyrlig besøk hos oss i vårt jubileumsår, sier Anders Huuse, styreformann i Hunderfossen Familiepark.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS