100 prosent veimat Kokker

Kokker søkes til å lage mat til «100 % Veimat»

«100 % Veimat» tar i bruk nye virkemidler for å utvikle matkonsepter. Nå søkes det aktivt etter kokker til å delta på landets trolig største samling på åpen innovasjon og sosiale medier.

Publisert

Det hele dreier seg om en konkurranse for å komme opp med retter som kan bli en del av menyene til «100 % Veimat» i 2015.

«Akkurat dinmat kan bli servert av 2600 Esso-medarbeidere i 2015», fristes det på søknadssiden.

I selve prosessen frister Esso aktuelle kokker med:

Arne Brimi er med som rettleder. (Foto: Morten Holt)

* Du vil bli teamet med tre sterke lagkamerater som brenner like mye for dette som du.

* Du vil bli rettledet og få attest av Arne Brimi

* Du vil reise og oppleve hendelser både til lands, til vanns, til sjøs og i luften

* Du er med og kjemper om en guidet roadtrip til sagnomsuste Route66 i USA

Søknadsfristen er 27. mai.

Her kan du lese mer om prosjektet og søke om å være med

"
Powered by Labrador CMS