Clarion Hotel Bergen Airport Feiring tripadvisor

Flyplasshotell på TripAdvisors toppliste

Clarion Hotel Bergen Airport er tildelt TripAdvisors sertifikat for utmerket hotell i 2014, og er i tillegg på listen over de 25 beste hotellene i hele Norge – som det eneste flyplasshotellet.

Publisert

Feiring på Clarion Hotel Bergen Airport da TripAdvisor-anerkjennelsen ble kjent. (Foto: Hotellet)

Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som konsekvent oppnår fremragende anmeldelser av reisende på verdens største reisenettside.

– Morsomt for et flyplasshotell

– Vi er utrolig stolte av denne utmerkelsen. Det er et bevis på at vi skaper gode hotellopplevelser, som gjestene synes det er verdt å dele med andre reisende på internett, sier hotelldirektør Tina Våtvik Olsen.

– Det er spesielt spennende med tanke på at vi er et flyplasshotell, med lite annet å tilby enn det som finnes innenfor husets fire vegger, sier hun videre.

Høy synlighet og et populært valg

Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, og får mange og hyppige anmeldelser. Hotellet må også ha høy synlighet og være et populært valg blant nettsidens brukere.

– Det er en ære å kunne dele ut dette sertifikatet til hoteller som konsekvent har levert toppkvalitetsopplevelser. De får denne annerkjennelsen basert på tilbakemeldinger fra dem som betyr mest, deres gjester, sier Marc Charron, president for TripAdvisor of Business.

Skape gode hotellopplevelser

– Vi skal fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester og forhåpentligvis motta disse, og flere utmerkelser i mange år framover, sier hotelldirektør Tina Olsen.

Søsterhotellet Clarion Collection Hotel Havnekontoret i sentrum har også mottatt utmerkelsen som et av topphotellene i Bergen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS