First Hotels Fridhemsplan Hotel 2

First Hotels med nytt Stockholm-hotell

First Hotels vokser videre i Sverige, og inkluderer franchisehotellet Hotel Fridhemsplan i sin portefølje. Hotellet, som nå totalrenoveres, er sentralt plassert i Stockholm.

Publisert

Lennart Johansson, VP Business Development & Sales, i First Hotels.

Hotel Fridhemsplan har i dag 120 rom, men vokser ut til 215 rom, inkludert ti suiter, etter ombyggingen. Hotellet ligger på Kungsholmen, midt i sentrum av byen. Det er kjedens 4. hotell i Stockholm og det 31. i Sverige og åpner dørene som First-hotell for første gang i juni.

– Vi er veldig fornøyde med innlemmelsen av Hotel Fridhemsplan i vår portefølje. Etter totalrenoveringen som hotellet nå gjennomgår, vil First Hotel Fridhemsplan bli et kvalitetshotell av høy klasse som vi stolt kan tilby våre gjester uavhengig om de er forretnings- eller fritidsreisende, sier Lennart Johansson, VP Business Development & Sales, i First Hotels.

Voldsomt løft

Fridhemsplan Hotel er blitt et First-hotell.

Renoveringen koster mer enn 50 millioner kroner og om et års tid, når hotellet er ferdigstilt, vil First Hotel Fridhemsplan utgjøre et helt nytt produkt i Stockholms hotellmarked. Samtlige rom blir utrustet med utvalgte produkter av topp kvalitet, som Jensen-senger og GAD-møbler. Det helt nye lobbyområdet blir hotellets hjerte og naturlige møteplass for gjestene.

– Medlemsskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper samt langt bedre distribusjonskanaler. Vi ser frem til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske både gamle og nye gjester velkommen til First Hotel Fridhemsplan, sier sier manager ved hotellet, Therese Jansson.

Tredje nye i First-porteføljen

Hotel Fridhemsplan er bare ett av tre nye hoteller for First Hotels hittil i år; også First Hotel Duxiana (Lund, Sverige) og First Hotel Mayfair (København, Danmark) er nye i hotellkjedens portefølje.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS