Clarion Hotel The Edge eksteriør

Clarion Hotel The Edge er åpnet

Med Røyksopp som hus-DJ, 900 gjester og skikjøring i Lyngsalpene ble verdens nordligste energiklasse A-hotell, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, innviet onsdag kveld, 14. mai.

Publisert

Clarion Hotel The Edge er offisielt åpnet.

Da Clarion Hotel The Edge inviterte til åpningsfest, var Tromsøs nye storstue fylt opp med feststemte gjester og en Petter A. Stordalen i storform.

Internasjonalt topphotell i nord

I skiutstyr og omringet av snø, kom hotelleieren på scenen. I tillegg fikk gjestene se en spektakulær skifilm fra Lyngsalpene, med blant andre OL-vinner Lasse Kjus og OL-medaljør Ole Kristian Furuseth.

– Da ideen om Clarion Hotel The Edge ble unnfanget, var det mange som lurte på om det var smart å satse på et internasjonalt topphotell i Tromsø. Ja var svaret da. Noen ganger må man våge for å vinne. Og når man ser resultatet i dag, så er det vel ingen tvil om at vi gjorde et riktig valg, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder Nordic Choice Hotels, som står bak Clarion-kjeden.

Pellerin AS og Aspelin Ramm

Byggherrene Roar Dons, eier og styreleder Pellerin AS, og Petter Groth, konsernsjef Aspelin Ramm, var i tillegg til hotelldirektør Øyvind Alapnes vertskap for kvelden.

– Etter flere års innsats for å få på plass et destinasjonshotell i Tromsø, er dette en gledens dag. Vi er meget stolte av Clarion Hotel The Edge og åpningsfesten viser hvilken fantastisk storstue Tromsø har fått, sier Roar Dons.

Røyksopp på plass

Kveldens musikalske høydepunkter var verdensartistene Röyksopp og kritikerroste Violent Road, som spilte opp til fest i hotellets storsal med plass til 1000 personer.

Clarion Hotel The Edge er Clarion kjedens siste tilskudd og vil tilby Tromsøs beboere og gjester en like fantastisk atmosfære og hotellopplevelse som søsterhotellene Clarion Hotel Post i Gøteborg og Clairon Hotel Sign i Stockholm.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS