Clarion Hotel Congress Trondheim

Beste Clarion-hotellet

I konkurranse med 300 Clarion- og Clarion Collection-hoteller er Clarion Hotel & Congress Trondheim kåret til verdens beste Clarion-hotell i 2014. Choice Hotels International delte ut prisen under sin årlige utdeling i Las Vegas.

Publisert

Clarion Hotel & Congress i Trondheim er kåret til det beste Clarion-hotellet i 2014.

Hotellet fikk også nylig TripsAdvisors sertifikat for «utmerket hotell i 2013». Utmerkelsen blir gitt til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, får mange og hyppige anmeldelser, og som er et populært valg blant nettsidens brukere.

– Kosmopolitisk stjerne med 1000-årig trøndersk DNA! Det var vår plattform og visjon da vi åpnet for kun to år siden. Et praktbygg, med unik beliggenhet der fjorden møter sentrum i Trondheim. Rammen kan knapt være bedre. Et fantastisk personale, med lidenskap for sine gjester og kolleger, har siden åpningen satt hotellet og Trondheim på kartet. Jeg er utrolig stolt over å være en del av dette teamet, sier hotelldirektør Stig Hillestad ved Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Les også: Nordic Choice dominerer TripAdvisor-liste

Utmerket ambassadør

– Clarion Hotel & Congress Trondheim har vært en utmerket ambassadør for Clarion brandet siden åpningen våren 2012. Med fantastisk arkitektur, hotellpersonale i verdensklasse og unik konferansekapasitet har hotellet blitt en publikumsfavoritt, og samtidig bidratt til å gjøre Trondheim en mer attraktiv konferanseby i det skandinaviske markedet. Derfor er det veldig hyggelig at hotellet vinner denne prisen og høster internasjonal annerkjennelse, sier administrerende direktør, Torgeir Silseth.

Hotellet har siden åpningen vært vertskap for konferanser med opp til 2500 deltagere. Med Rockheim Hall of Fame, Jarle Bernhoft, TNT, Åge Aleksandersen og standup komiker Gabriel Eglesias har Clarion Hotel & Congress siden åpningen vært en kulturarena for Trondheim by.

Vist fanastiske resultater

– Det er en ære å gi prisen for «Best Clarion Hotel of the Year» til Clarion Hotel & Congress Trondheim. De har siden åpningen i 2012 vist fantastiske resultater både innenfor drift og gjestetilfredshet. Det er en enorm prestasjon å motta denne prestisjefylte prisen, og vi applauderer hotellet for deres overlegne innsats, sier Mark Pearce, SVP, Choice International Division.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS