Home Of Gin Beefeater

Besøkssenter for gin i London

I «The home of gin» vil Beefeater avsløre spennende historier og arrangementer som har funnet sted med gin. Det nye besøkssenteret åpnes for besøkende torsdag 22. mai 2014.

Publisert

Beefeater London «The Home of Gin» har blitt opprettet under nøye overvåkning av Master Distiller, Desmond Payne, som har over 45 års erfaring i gin industrien og regnes som en av verdens ledende gin eksperter. Payne og hans team har brukt endeløse timer med granskning igjennom destilleriets hvelv og arkiver, samt å skreddersy utstillingen.

Eneste som fortsatt produseres i London

Beefeater gin er den eneste ginen som fortsatt destilleres i hovedstaden i Storbritannia, og som derfor er i en helt unik posisjon til å fortelle historien om arven og produksjon av gin i London.

Den interaktive opplevelsen tar besøkende med på en engasjerende reise gjennom de brosteinsbelagte viktorianske gatemarkedene i Covent Garden, til de hemmelige vannhullene under forbudstiden, og lar tilhengere av Beefeater komme tett opptil duftende planter som brukes i produksjonen av Beefeater gin.

Spasertur i destilleriet

Omvisingen fortsetter med en spasertur gjennom destilleriet (som fortsatt er i drift) i sitt særpregete design og ender med en gratis drink - den klassiske drinken: Beefeater gin og tonic.

En av de nyopprettede utstillingene er Old Tom, en treplakett med bildet av et svart kattehode, som i hemmelighet ble brukt til å dispensere gin av kaptein Dudley Bradstreet i det 18. århundre i London, etter at parlamentet begrenset salget av gin.

Beefeater London «The Home of Gin» vil bli offisielt og formelt åpnet med båndskjæringsseremoni onsdag 21. mai, og deretter åpner besøkssenteret sine dører for publikum den torsdag 22. mai. Stedet er Montford Place i London.

Les mer på Pernod-ricard.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS