Askvoll fjordhotell (1)

Askvoll Fjordhotell skal selges

Siden 2005 har Anne Grete og Olav Hammersland eid og drevet kjøpte Askvoll Fjordhotell, som het Askvellir Hotell da de kjøpte det for ni år siden. – Det har vært et spennende tiår, og det er derfor med vemod at vi har besluttet oss for å selge Askvoll Hotell i forbindelse med planlagt generasjonsskifte og pensjonering, sier Olav Hammersland.

Publisert

Askvoll Fjordhotell skal selges. (Foto: Hotellet)

– Vi overtok et hotell som den gang var nedslitt, og hadde for liten romkapasitet. I løpet av den tiden vi har vært her har det skjedd en stor utvikling i både på hotellet og i Askvoll kommune, sier Anne Grete Hammersland.

Renovert og bygd ut for sju millioner

Hotellet har blitt oppgradert og bygd ut for sju millioner kroner og har i dag 26 rom med dusj/toalett, resepsjon med bar/pub og all rom med muligheter for servering, avholde møter, selskaper minnestunder mv.

– Viktige markeder for oss er næringslivet, turister og det lokale markedet. Turister er viktige om sommeren men på årsbasis er næringslivet og det lokale marked som har størst betydning, sier Anne Grete og Olav Hammersland.

Optimisme i Askvoll

Hotellet har blitt oppgradert og bygd ut for sju millioner kroner og har i dag 26 rom. (Foto: Hotellet)

I Askvoll kommune er det positiv utvikling og optimisme. Befolkningsutviklingen er snudd, ungdom flytter tilbake og det etableres nye arbeidsplasser.

Dalsfjordbrua, som ble åpnet i desember 2013, har sørget for direkte veiforbindelse til Dale og Førde og sammenknytning med E39 som er hovedåren mellom Ålesund og Bergen. Dette vil få stor betydning for både forretnings- og turisttrafikken til Askvoll i årene fremover.

En uformell og hyggelig atmosfære

– Vi har satset mye på å skape en uformell og hyggelig atmosfære i hotellet. Når det gjelder oppgraderingen av hotellet er vi særlig stolte av de ni nye familierommene med eget kjøkken, stort bad og egen inngang som ble bygget i 2013. Konseptet har vakt oppsikt og vi har hatt besøk både fra Innovasjon Norge, bransjekolleger, banker mv. Vi har gode regnskapstall og forholdene ligger derfor godt til rette for en ny eier som har kreativitet og pågangsmot til å utvikle hotellet videre, sier Anne Grete og Olav Hammersland.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS