Linn Helen Svendsen, hotelldirektør Clarion Collection Hotel Folketeateret

31 Choice-hoteller mottar TripAdvisor-heder

31 hoteller fra Nordic Choice Hotels er tildelt TripAdvisors sertifikat for utmerket hotell i 2013, melder hotellkonsernet i en pressemelding.

Publisert

Linn Helen Svendsen, hotelldirektør Clarion Collection Hotel Folketeateret.

Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som konsekvent oppnår fremragende anmeldelser av reisende på verdens største reisenettside.

Skape gode hotellopplevelser

– Vi skal fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester og forhåpentligvis motta denne utmerkelsen i mange år framover, sier Linn Helen Svendsen, hotelldirektør Clarion Collection Hotel Folketeateret, som er ett av fem hoteller som mottar utmerkelsen i Oslo.

I tillegg ble det uavhengige Petter Stordalen-eide hotellet The Thief kåret til Oslos beste hotell av TripAdvisor.

Les også: Nordic Choice Hotels dominerer TripAdvisor-liste

Populære valg

– Vi er utrolig stolte av disse utmerkelsene. De er et bevis på at vi skaper gode hotellopplevelser, som gjestene synes det er verdt å dele med andre reisende på internett, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør Nordic Choice Hotels.

Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos TripAdvisor, får mange og hyppige anmeldelser, hotellet har høy synlighet og er et populært valg blant nettsidens brukere.

Gjestene bestemmer

– Det er en ære å kunne dele ut dette sertifikatet til hoteller som konsekvent har levert toppkvalitetsopplevelser. De får denne annerkjennelsen basert på tilbakemeldinger fra dem som betyr mest, deres kunder, sier Marc Charron, president for TripAdvisor of Business.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS