Spisfor100_logo_2014

Matkulturen blomstrer i Kristiansand

«Spis For 100» er en av Sørlandets største matfestivaler, Arrangementet skapte yrende liv på byen og kø på spisestedene – i februar. I 2012 ble det solgt rett over 23 700 Spis for 100-retter, i 2013 ble det solgt 40 211 retter, mens det i år ble servert hele 49 662 retter.

Publisert

– Med «Spis For 100» har serveringsbransjen i Kristiansand løftet i flokk igjen og stått samlet om denne matfestivalen. Hele byens befolkning ble invitert på matkupp, hvert spisested serverte en måltidsopplevelse til kun 100 kroner hele uken. 46 spisesteder var med, kvaliteten var høy og mangfoldet bredt, meldes det i en pressemelding

Resultatet var fullt trøkk på spisestedene hele uken, og en vennlig konkurranse mellom spisestedene om å servere gjestene smilende service og god mat.

Årets Spis for 100-spisesteder

Her er spisestedene som var med i «Spis for 200» i 2014:

Amigos, Bakgården Både &, Bakgården Restaurant, Benny’s BBQ & Rockhouse, Bølgen & Moi, Bonjour, Brasserie C (Hotel Caledonien), Christianssand Brygghus, Dolly Dimples, Drømmeplassen, Ernst Cuisine (Ernst Hotel), Food Asylum, Frk. Larsen, Fuumi Aquarama, Gastropuben KICK Malt & Mat, Geheb Conditori, Glipp, Håndverkeren, Harvey’s, Herlig Land, Hotel Norge, Café Dronningen, Hos naboen, Jonas B. Gundersen, Jordbærpikene, Kast Loss (Kilden teater- og konserthus) Kjøkkenskapet Lillemarkens, Kjøkkenskapet Aquarama, Le’s Kitchen, Le Monde Restaurant, Lille Bageri, Lille Istanbul, Mai Oishi Sushi, Midnight Café, Mother India, Patrick’s Pub & Restaurant, Peppes Pizza, Pizzabakeren Avd.Torridalsveien, Scandic Kristiansand Bystranda, Sjøhuset, Slakter Sørensen, Subway, Snadderkiosken, Tilstede Mat&Mer, Tollboden, Værtshuset Pieder Ro, Villa Marina.

Powered by Labrador CMS