NorskHotellhøgskoleFotoUiS

Årsstudium i restaurantledelse ved UiS

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg. Et studium som kan være av interesse for mange av våre lesere er årsstudium i restaurantledelse ved Universitetet i Stavanger, et studietilbud som er unikt i Norge.

Publisert

UiS. (Foto: UiS)

Studiet er lagt opp slik at det skal kunne kombineres med full jobb. Det kvalifiserer studentene til å bli ledere i restaurantfaget.

– På årsstudium i restaurantledelse møter studentene ny teknologi i kombinasjon med gamle tradisjoner for å utvikle seg til ledere innen restaurantfaget, sier Truls Engstrøm, instituttleder ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger.

Bransjerelatert

Studiet er lagt opp slik at det skal kunne kombineres med full jobb.

– Det er veldig bransjerelatert. Studentene lærer hvordan de kan drive restaurant og gå med overskudd, sier Helge Jørgensen, dosent ved Norsk hotellhøgskole, UiS.

Generell studiekompetanse og fagbrev

Opptakskravet er generell studiekompetanse og fagbrev som kokk, institusjonskokk, servitør, resepsjonist, pølsemaker, baker, konditor eller lignende.

Personer over 25 år kan søke seg inn på bakgrunn av relevant fagbrev og realkompetanse.

Fristen for søkere med realkompetanse er 1. mars, og fristen for søkere med studiekompetanse er 15. april.

Les mer om studiet her

"
Powered by Labrador CMS