Konditor Cathrine Nilsen (5) Smak

NM ung baker og NM ung konditor

Onsdag 29. oktober og torsdag 30. oktober arrangeres henholdsvis NM ung konditor og NM ung baker på Strinda videregående skole i Trondheim. Konkurransene arrangeres parallelt med Yrkes-NM.

Publisert

Vinneren av NM i konditorkunst 2014, Gregory Becel, i aksjon tidligere i år. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

– Unge skoleelever, lærlinger og svenner som er født etter 21. desember 1992 kan melde seg på i konkurransene, melder Anders Vangen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF).

Oppgaven

Årets tema er «Grunnlovsjubileet/17. mai», og påmeldingsfristen er satt til mandag 15. september.

Begge konkurransene foregår over seks timer.

Anders Vangen i BKLF tar i mot påmeldingene til konkurransene i Trondheim. Fristen er 15. september. (Foto: Arkiv)

I NM ung konditor (onsdag 29. oktober fra klokka 11.00 til 17.00) skal produseres dessertkake, småkaker/petit fours, sjokoladekonfekt/praliner, marsipanfigurer og showpiece, mens i NM ung baker (torsdag 30. oktober fra klokka 07.00 til 13.00) skal det produseres bolledeig, rundstykker, wienerbrød, brød og showpiece (dekorbrød).

Du kan lese mer nøyaktig om produktene som skal lages på Bakeri.net.

Påmelding og informasjon

Norgesmøllene, AS Pals og Tine Ingrediens er sponsorer for NM ung baker/konditor.

Påmelding sendes til BKLF og nevnte Anders Vangen på eposten av@nhomd.no

Se fullstendige konkurranseregler på Bakeri.net/ungbaker eller Bakeri.net/ungkonditor.

"
Powered by Labrador CMS