Institusjonsmat Illustrasjonfoto Måltidets Hus

Forsker på sunn og næringsrik mat til eldre

Måltidets Hus har prosjektledelsen i forskningsprosjektet ”Maten er ikke gitt før den er spist”. Målet er å finne frem til gode måltidsløsninger for den eldre del av befolkningen, og se på hvilke utfordringer rundt dette.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Måltidets Hus.

Det er Helsedirektoratet som finansierer prosjektet. Feil og underernæring hos eldre fører til redusert helse og redusert restitusjonsevne, som igjen gir redusert livskvalitet.

– Arbeidet gir oss nye ideer rundt produkter, distribusjonskanaler og tjenester. Vi driver spennende utviklingsprosjekter som skaper både innsikt og store muligheter for ny produktutvikling for våre næringsaktører. Vi ønsker både private og offentlige aktører velkommen, sier Helge Bergslien i Måltidets Hus.

Les mer på Maaltidetshus.no

"
Powered by Labrador CMS