Sunprime Ananda Suites Ving

Ving med nytt Sunprime-hotell på Gran Canaria

Ving lanserer sitt tredje Sunprime Hotel på Gran Canaria. Sunprime Ananda Suites ligger i Playa del Inglés, nær både strand, shopping og fornøyelser. Salget av Vings hotellkonsept for de som reiser uten barn har økt med hele 63 prosent sammenlignet med i fjor.

Publisert

Sunprime Ananda Suites. (Foto: Ving)

Sunprime Ananda Suites er Vings trettende hotell for de som reiser uten barn.

– Vi velger å åpne ytterligere ett Sunprime Hotel på Gran Canaria fordi dette er et av våre mest populære reisemål, spesielt om vinteren. I tillegg øker stadig etterspørsel etter hotell som er tilpasset en voksen målgruppe. Det er derfor gledelig at vi nå kan åpne dørene til et nytt Sunprime-hotell i Playa del Inglés, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Økende interesse for voksenhotell

Sunprime Ananda Suites er nyrenovert i lekkert design, og ligger perfekt til ved både strand, shopping og restauranttilbud. På hotellet bor du i moderne suiter, og du kan velge mellom å koble av ved bassengkanten eller den nærliggende sandstranden.

– Vi vil også her, som på de andre Sunprime-hotellene, tilby gratis gruppetimer ledet av SATS-utdannede instruktører. Dette er et tilbud som vi vet at våre gjester setter stor pris på. De som vil skjemme seg bort litt ekstra i ferien, kan unne seg ulike behandlinger i luksuriøse omgivelser på hotellets spa. Hotellet har også et delikat restauranttilbud for de som vet å sette pris på god mat og vin, sier Fossum.

Økende etterspørsel

Tidligere i år åpnet Ving et nytt Sunprime-hotell på Mallorca, Sunprime Waterfront Palma Beach og et på Rhodos, Sunprime Miramare West Coast Beach. Begge disse hotellene har solgt bra og vært fullbooket hele sommeren.

– Etterspørselen etter hotell for de som reiser uten barn er stor. Salget av Sunprime-hotell har i år økt med 63 prosent mot i fjor, og kundegruppen er variert. Den største kundegruppen er de mellom 50 og 64 år, som reiser i april, mai og september. I sommermånedene er det derimot de mellom 18 og 29 år som dominerer. Det er tydelig at Sunprime er et hotellkonsept som fenger både voksne som ennå ikke har fått barn, og de som endelig kan nyte «voksenferien» etter flere år med familieferier bak seg, sier Fossum.

Lanserer ny reklamefilm

I disse dager lanserer Ving en ny reklamefilm for Sunprime Hotels som skal vises på TV i tiden fremover. I hovedrollene er to livsglade pensjonister.

– Aldersgruppen 60 pluss er en viktig målgruppe for oss. De er ofte reisevante og de liker å være aktive når de er på ferie. Det er sjelden noen løfter frem denne målgruppen på en så positiv måte i reklamesammenheng, sier Fossum. Og legger til at de håper den nye filmen vil friste enda flere til å utforske deres hotellkonsept for voksne.

Filmen er en del av Vings store vinterkampanje som vil være synlig i hele høst på TV, i printannonser, på nettet, i nyhetsbrev og sosiale medier.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS