Petter Stordalen Quality Hotel Friends

Tryllet frem enda et hotell

Med 1200 inviterte gjester, lasershow og en tryllende hotelleier ble Skandinavias største eventhotell, Quality Hotel Friends i Stockholm, innviet sist yorsdag. I kjent stil åpnet Petter A. Stordalen festen med en spektakulær entré. Forventningsfulle gjester fikk se et forrykende tryllenummer inne på Friends Arena. Med lasershow og spesialeffekter gikk Stordalen inn i rollen som hotellbransjens svar på David Copperfield.

Publisert

Petter A. Stordalen under åpningen av Quality Hotel Friends.

I løpet av åpningstalen forflyttet han seg rundt i arenaen til stor forbauselse hos publikum.

– Drømmer til virkelighet

– Magi handler om å gjøre store, gale drømmer om til virkelighet. Det har vi klart med Quality Hotel Friends. Nå er Skandinavias største eventhotell endelig innviet. Et hotell som gjør det mulig å skape magiske øyeblikk for alt fra 2 til 65 000 mennesker, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, som står bak Quality-kjeden.

– Innvielsen av Quality Hotel Friends var rett og slett magisk. I går fikk vi vist hotellets enorme kapasitet. Nå ser vi frem til å vise våre nye besøkende og gjester at vi er best på å arrangere alt fra store arrangementer til mindre konferanser og møter, sier Björn Callin, hotelldirektør på Quality Hotel Friends.

Events og møter

Quality Hotel Friends er Quality-kjedens siste tilskudd, og vil sammen med Friends Arena bli ett av Skandinavias største anlegg for events og møter.

Quality Hotel Friends er også nærmeste nabo til Mall of Scandinavia som blir Skandinavias største kjøpesenter. På Quality Hotel Friends vil det være mulig å arrangere store kongresser, utstillinger, moteshow og festivaler.

Quality Hotel Friends

Antall hotellrom: 400 rom og 1010 sengeplasser

Antall konferanselokaler: 8 lokaler med plass til 370 deltakere

Antall styrerom: 1 rom med plass til 16

Antall eventsaler: 2 saler med plass til 2 – 2270 deltakere. Salene kan deles til 7 mindre rom.

Friends Arena: Hotellet er integrert med nasjonalarenaen, Friends Arena, med plass til 65 000 personer.

Parkeringsplasser: 11 utenfor hotellet samt Arenagarasjen med plass 900 biler.

Restaurant og barer: First Moment lobbybar har plass til 100 personer, In Between matsal og chambre separée har plass til 375 personer, samt OnTop bar og restaurant har plass til 108 personer.

Beliggenhet: Quality Hotel Friends ligger 7 minutter fra Stockholm sentrum og 30 minutter fra Arlanda flyplass.

Hotellbygget eies av eiendomsselskapet PASAB, som eies av Petter A. Stordalen og kompanjonger Arthur og Anders Buchardt.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS