Thon musikk COLOURBOX

Thon Hotels med musikkstreaming

Musikktjenesten WiMP leverer ubegrenset musikk til hoteller og restauranter i Olav Thon Gruppen i Skandinavia. Thon Hotels blir dermed den første hotellkjeden som lovlig leverer en fullstendig musikkatalog til sine gjester.

Publisert

Nå kan du streame musikk på senga på Thon-hotellene. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Thon Hotels bruker WiMP strategisk med ulike musikkprofiler på forskjellige steder. For eksempel vil Thon Hotel Opera få en dedikert klassisk musikkprofil.

Videre får også alle gjester hos Thon Hotels tilgang til WiMP via en verdikupong de mottar ved innsjekk. Slik kan de nyte musikk og hele det redaksjonelle tilbudet til WiMP gratis under hele sitt opphold, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Vil bare øke i omfang

– Vi er glade for å være den første hotellkjeden i Norge som tilbyr musikk til våre gjester gjennom WiMP, og jeg er sikker på at de vil sette stor pris på dette tilbudet , sier Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon Hotels.

– Vi ser bare toppen av isberget for streaming av musikk som en profesjonell tjeneste. Thon Hotels er blant pionerene og de første som ser fordelene med å skreddersy musikk for å forbedre kundenes opplevelse. Vi tror flere og flere virksomheter vil se verdien av vår bedriftsløsning i fremtiden, tror Andy Chen, administrerende direktør i WiMP Music.

WiMPs partner for oppsett, støtte på stedet og musikkprofiler er Nicator Services AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS