Radisson Plaza Munch2

Siste skrik på Radisson Blu Plaza Hotel

Konferanselokalet Munch med plass til 150 er åpnet på Radisson Blu Plaza Hotel. Etter totalrenoveringen bugner lokalet av tekniske finesser og kan ta i mot opptil 150 gjester - i perfekt samklang med Munchs eget 150-års jubileum.

Publisert

Pauserom med kaffemaskiner tilknyttet konferanselokalet Munch.

«Radisson Blu Plaza Hotell har hele 30 møterom fordelt på 1850 kvadratmeter, og er egnet til å ta imot alle typer arrangement. Men det nyrenoverte møtelokalet lokker med ekstra mange fasiliteter: Det ligger praktisk og handikapvennlig til i 1. etasje på Nord Europas høyeste hotell med 676 rom. Munch er utstyrt med eget pause- og utstillingsområde med kaffemaskiner, siste nytt innen lys-, lyd-, og bildeteknologi samt AV-anlegg og kan også deles i 2 etter individuelle behov», heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Føle Oslos puls

– Hotellet har en unik plassering midt i Oslo sentrum, og konferanselokalet Munch er forsynt med mye dagslys som lar gjestene virkelig føle pulsen på hovedstaden mens de avholder møte, sier administrerende direktør på Radisson Blu Plaza Hotel, Tarje Hellebust.

– Vi kan trygt si at vi med reåpningen av Munch befinner oss helt i toppen av hva som tilbys av moderne, miljøvennlige konferansefasiliteter i Oslo, fastslår Hellebust.

Powered by Labrador CMS