Scandic søvn

Scandic skal bli best på søvn

Søvn rangeres høyt når hotellgjesterskal velge hva som er viktigst for hotellopplevelsen. Feil seng, forstyrrende lyd og lys kan ødelegge. Derfor lanserer Scandic nå et eget søvnrom, – rom spesielt utviklet for å tilby trøtte gjester verdens beste hotellsøvn.

Publisert

Stress i jobben og privat og høye krav preger manges hverdag. Selv om vi vet at søvn er viktig for prestasjon og velvære får vi ikke alltid den kvalitetssøvnen som vi trenger. Med dette i tankene lanserer Scandic i oktober Sveriges første søvnrom.

– Vi har mange ulike gjester som av ulike grunner må prioritere en god natts søvn. Med våre nye søvnrom kan både småbarnsforeldre med behov for uforstyrret hvile og forretningsreisende som trenger å være uthvilte få den gode søvnen de fortjener, sier Marie-Herese Helmertz, Brand Director i Scandic.

Ny svensk sengeinnovasjoni søvnrommene

Seng på det nye Scandi-hotellety Scandic Bystranda i Kristiansand.

For å øke forutsetningene for en riktig god natts søvn er Scandic Superior Sleep utrustet med en helt ny svensk oppfinnelse, You Bed, verdens første seng som kan tilpasses egne preferanser og sengekomfort. Med hjelp av en fjernkontroll er det gjesten selv som bestemmer hvor myk eller hard sengen skal være.

– Alle mennesker har en personlig oppfatning om hvordan en deilig seng er. Mens enkelte sover fantastisk i en myk seng, kan samme seng ødelegge en hel natts søvn for andre. You Bed bygger på en unik oppfinnelse som for første gang gjør det mulig å selv bestemme hvor hard eller myk sengen skal være. Man kan si at gjesten kan ta med sin favorittseng til hotellet, sier Mattias Sørensen, administrerende direktør You Bed.

Alt du trenger

Søvnrommene er utstyrt med alt du trenger for en god natts søvn. De er plassert langt unna heisene og har ekstra tykke gardiner for at gjestene ikke skal bli forstyrret av morgenlys. I hvert rom finnes det også et spesielt søvnkit med ørepropper, sovemaske, kamillete og muligheten til å spille avslappende musikk. Søvnrommene har også senere utsjekking enn de vanlige rommene for de som vil sove ekstra lenge.

God søvn rangeres høyt rangeres høyt av hotellgjester

Sengen topper listen når respondenter i en ny undersøkelse får rangere hva som er viktigst for en bra hotellopplevelse. 90 prosent av respondentene svarer at sengen er et av de viktigste forholdene ved et hotellopphold, fulgt av god frokost og hyggelig personale. Søvn er ikke bare viktig for vår trivsel, det påvirker også hvordan vi presterer dagen etter. 9 av 10 svarte at de presterte dårligere dagen etterhvis søvnen var dårlig. Dårlig søvn kan også bli et irritasjonsmoment. Forstyrrende lyd etterfulgt av ubehagelig seng er det hotellgjester oftest irriterer seg over, og det havner langt foran misnøye knyttet til for eksempel frokost eller dårlig utsikt.

Fra og med oktober kan man booke søvnrom på et titalls Scandic-hotell i Sverige.

Senger er viktigere enn internett – dette rangerer hotellgjestene høyest:

1. Behagelig seng

2. God frokost

3. Hyggelig personale

4. At det er stille og rolig

5. Tilgang til internett

Pressemelding

Powered by Labrador CMS