Radisson Blu Danmark

Radisson Blu hedret i Danmark

Ved utdelingen av Danish Travel Awards 2013 i København, vant Radisson Blu ikke bare prisen for beste danske hotellkjede. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus vant også den individuelle prisen for Danmarks beste hotell utenfor København.

Publisert

Det er det danske bransjemagasinet Stand By som deler ut Danish Travel Awards 2013. Prisutdelingen finner sted hvert år, og er basert på stemmer fra både ansatte i reiselivsbransjen og et representativt utvalg av danske forbrukere.

Ansatte som etterlever mottoet «Yes I Can»

Jan Petter Eilertsen, Area Vice President Nordics, Carlson Rezidor Hotel Group, var glad og stolt over begge prisene.

– Dette er først og fremst en stor anerkjennelse av våre ansatte. Ikke bare de som arbeider i Aarhus, men på alle hotellene våre. Hver eneste dag ytes en enorm service overfor gjestene våre og er dedikerte til mottoet «Yes I Can», sier han.

I Danmark har Radisson Blu åtte hoteller, hvorav tre befinner seg i København. Blant annet det legendariske Radisson Blu Royal Copenhagen, verdens første designhotell som er signert Danmarks store arkitekt Arne Jacobsen.

Investeringer

Peter Laursen, administrerende direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, var også meget stolt over hederen hans store hotell mottok:

– Vi har vunnet Danish Travel Award sju ganger tidligere, men sier aldri nei takk til enda en pris. I løpet av de siste årene har vi investert rundt 35 millioner kroner i renovering av samtlige værelser og suiter på hotellet, og flere av dem er nå innredet i tre helt nye designer. Men det stopper ikke der: Vi har konkrete planer for renovering og oppgradering av lobby og konferansefasiliteter frem mot sommeren 2014. Vi streber konstant etter å forbedre og fornye oss for å glede gjestene våre. Jeg ser kveldens heder som et uttrykk for at både de fysiske fasilitetene og hele personalets daglige innsats blir anerkjent og verdsatt av gjestene, sier Laursen.

Powered by Labrador CMS